19 °C, 3.7 m/s, 65.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaUz remontu slēgtas tualetes autoostas teritorijā; to vietā nodrošinātas pārvietojamās
Uz remontu slēgtas tualetes autoostas teritorijā; to vietā nodrošinātas pārvietojamās
15/05/2024

Stacionārās publiskās tualetes Jelgavas autoostā Pasta ielā 24b remontdarbu dēļ slēgtas, informē apsaimniekotājs “Zemgales EKO”. Autoostas teritorijā izvietotas divas pārvietojamās tualetes, kas bez maksas pieejamas visu diennakti.

SIA “Zemgales EKO” ražošanas direktore Kristīne Stukina skaidro: “Remonts autoostas tualetēs nav veikts vairāk nekā 20 gadus un šobrīd uzsākta to rekonstrukcija. Darbu pirmais posms ir vecās santehnikas un citu telpas elementu demontāža. Savukārt jau atbrīvotajās telpās darbi turpināsies ar kosmētisko remontu – veco logu nomaiņu, grīdas seguma ieklāšanu, sienu krāsojuma atjaunošanu, jaunas santehnikas un cita nepieciešamā aprīkojuma uzstādīšanu. Būtiski, ka modernizētajā publiskajā tualetē tiks uzlabota arī vides pieejamība un nodrošināta atsevišķa tualete cilvēkiem ar īpašām vajadzībām,” tā K.Stukina, skaidrojot: remontdarbu noslēgumā autoostā būs pieejamas kopumā trīs tualetes.

Plānots, ka stacionārās tualetes darbu atsāks ap Līgosvētkiem. Līdz tam iedzīvotāji aicināti izmantot pārvietojamās tualetes, kas uzstādītas autoostas teritorijā, vai citas tuvākajā apkārtnē.

Jāatgādina, ka “Zemgales EKO” apsaimnieko sabiedriskās tualetes arī skvērā aiz kultūras nama, Uzvaras parkā, Raiņa parkā, Ozolskvērā, pie Svētās Trīsvienības baznīcas torņa stāvlaukuma, Pasta salā, kā arī pie dzelzceļa pieturas punkta “Cukurfabrika” Pārmiju ielā 2.