19.9 °C, 3.7 m/s, 53.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSatiksmes un Traktoristu ielas krustojumā plīsis kanalizācijas vads; ierobežota satiksme
Satiksmes un Traktoristu ielas krustojumā plīsis kanalizācijas vads; ierobežota satiksme
02/04/2024

SIA “Jelgavas ūdens” informē, ka Satiksmes un Traktoristu ielas krustojumā plīsis kanalizācijas vads. Avārija tiek likvidēta, darbos iesaistot būvniekus, un tas aizņems vairākas dienas. Avārijas remontdarbu dēļ minētajā krustojumā satiksmei slēgtas divas braukšanas joslas un transporta kustība tiek nodrošināta pa vienu joslu katrā braukšanas virzienā, kā arī līdz 30 kilometriem stundā samazināts atļautais braukšanas ātrums un remontdarbu laikā no Traktoristu ielas uz Satiksmes ielu atļauts tikai labais pagrieziens.

SIA “Jelgavas ūdens” tehniskais direktors Viktors Juhna skaidro, ka Satiksmes un Traktoristu ielas krustojumā plīsis dzelzsbetona kanalizācijas ielas vads. “Būvnieki jau sākuši rakšanas darbus, lai saprastu problēmas apmēru un precizētu, kādi darbi būs nepieciešami. Šobrīd ūdens piegādes atslēgumi šī iemesla dēļ nav paredzēti, taču pieļaujam, ka īslaicīgi var tikt pārtraukta ūdens padeve apkārtējās mājās,” stāsta V.Juhna.

Rakšanas darbu dēļ līdz 5. aprīlim ierobežota satiksme Satiksmes ielas posmā no Celtnieku ielas līdz Vasaras ielai un Traktoristu ielas posmā no Satiksmes ielas līdz Celtnieku ielai. Remonta darbu laikā ir slēgta daļa brauktuves Satiksmes ielas un Traktoristu ielas krustojumā. Transporta satiksme nodrošināta gar darbu zonu, kur maksimālais braukšanas ātrums ierobežots līdz 30 kilometriem stundā. Gājēju kustība nodrošināta pa esošajām ietvēm. Iedzīvotāji aicināti ņemt vērā izvietotās ceļa zīmes.

V.Juhna papildina, ka vienlaicīgi ar kanalizācijas vada avāriju šodien tiek novērsta arī ūdensvada avārija Satiksmes ielas un Ganību ielas krustojumā. Ūdens piegāde remontdarbu laikā nav traucēta, vien autovadītājiem jārēķinās ar nelieliem satiksmes ierobežojumiem darbu zonā.