15.1 °C, 3 m/s, 64 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSieviešu volejbola klubam “Jelgava” pirmajā pusfināla spēlē – uzvara
Sieviešu volejbola klubam “Jelgava” pirmajā pusfināla spēlē – uzvara
22/03/2024

Sieviešu volejbola kluba “Jelgava” komanda ceturtdien “Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm pusfināla sērijas līdz divām uzvarām pirmajā spēlē savā laukumā ar 3-2 (27:25, 24:26, 21:25, 26:24, 17:15) pieveica valsts čempiones “RVS/LU” volejbolistes.

Mājiniecēm Līva Sola četrus no 25 punktiem guva ar bloku, 18 punktus guva Monta Urbāne, arī izceļoties ar četriem blokiem, bet Linda Liniņa piecus no 17 punktiem guva ar bloku.

“Ar cīņassparu uzvarējām. Meitenes nenolaida rokas grūtās situācijās un cīnījās līdz galam. Un veiksme nostājās mūsu pusē. Spēle gāja kā pa viļņiem. Pirmajā setā izdevās izglābties no gandrīz bezcerīgas situācijas, otrajā jau mēs bijām priekšā ar 22:12, bet nevarējām pēdējos trīs punktus paņemt. Vienā novietojumā izmantoju abus pārtraukumus, veicu trīs maiņas, bet zaudējām. Tādu setu savā trenera karjerā neatceros. Tas lieku reizi atgādināja, ka jāspēlē līdz galam. Un cepuri nost Rīgas spēlētāju priekšā!” pēc spēles teica VK “Jelgava” treneris Aldis Bērziņš, norādot, ka šis jau ir pusfināls, medaļu spēle, un bija jūtama nervozitāte. Tāpēc abu komandu spēlētājām bija daudz netipisku kļūdu, kādas parastās spēlēs negadās.

Otrā pusfināla spēle šajā sērijā notiks pēc nedēļas Rīgā.