21.4 °C, 2.7 m/s, 73.3 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsLīdz 13. martam var pieteikties aktivitātei “Pavasara vēstneši 2024”
Līdz 13. martam var pieteikties aktivitātei “Pavasara vēstneši 2024”
06/03/2024

Drīzumā startēs tautas sporta iniciatīva “Pavasara vēstneši”, kurā var piedalīties interesenti no 14 gadu vecuma. Dalībnieku uzdevums būs krāt kilometrus soļojot, skrienot, nūjojot pēc nejaušības principa izveidotu komandu sastāvā. Uzvarēs komanda, kura būs sakrājusi visvairāk kilometru. Pieteikties aktivitātei var līdz 13. martam platformā distantrace.com.

Dalībnieku pieteikšanās noslēgsies 13. martā. Piesakoties aktivitātei, dalībnieks apliecina, ka ir iepazinies ar personas datu apstrādes noteikumiem, kas iekļauti nolikumā (pievienots ziņas beigās), un sniedz piekrišanu savu personas datu apstrādei. Dalībnieki pēc nejaušības principa tiks sadalīti komandās, un komandu uzdevums būs krāt aktivitātes kilometrus, veicot tos kājām – soļojot, skrienot, nūjojot. Lai aktivitāte tiktu ieskaitīta, tai jāilgst vismaz 30 minūtes, bet ne ilgāk kā trīs stundas. Katram dalībniekam dienā tiks ieskaitīta viena – ilgākā – aktivitāte. Uzvarēs komanda, kura kopsummā sakrās visvairāk kilometru. Aktivitāte “Pavasara vēstneši 2024” ilgs no 15. marta līdz 21. aprīlim. Dalība aktivitātē ir bez maksas.

Noslēdzoties attālinātajām sacensībām, rezultāti tiks pārbaudīti, un sacensību organizatoram Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” ir tiesības anulēt dalībnieka rezultātu, ja tas rada aizdomas, ka nav ievēroti godīgas spēles principi. Komandu rezultāti izaicinājuma noslēgumā tiks publicēti mājaslapā jelgava.lv.

Komandas, kas iegūs 1.–3. vietu, klātienē tiks apbalvotas ar medaļām. Pēc nejaušības principa izvēlēts dalībnieks no katras komandas saņems pārsteiguma balvu (ar balvu saņēmējiem sazināsimies personīgi). Apbalvošana plānota Brīvības stafešu laikā 4. maijā.

Iniciatīvu cikla “Sportotava” sportiskā apņemšanās “Pavasara vēstneši” norisināsies ceturto gadu. Tās mērķis ir mudināt iedzīvotājus būt aktīviem un kustēties katru dienu, kā arī veicināt komandas garu un iedvesmot jaunām draudzībām.