18.3 °C, 2.8 m/s, 74.3 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaSkolēniem piedāvā izmēģināt metināšanu, CNC programmēšanu un piedalīties ātrajā karjeras treniņā
Skolēniem piedāvā izmēģināt metināšanu, CNC programmēšanu un piedalīties ātrajā karjeras treniņā
11/03/2024

Pavasara brīvlaikā Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) organizē divus skolēniem paredzētus karjeras pasākumus – 11. martā Metālapstrādes mācību parkā skolēni aicināti izmēģināt metināšanu un CNC programmēšanu, bet 13. martā – piedalīties ātrajā karjeras treniņā. Aktivitātes ir bez maksas, bet nepieciešams iepriekš pieteikties.

11. martā no pulksten 14 līdz 19 ZRKAC Metālapstrādes mācību parkā Krišjāņa Barona ielā 40 notiks karjeras pasākums “Izmēģini metināšanu un CNC programmēšanu”, kurā skolēni varēs uzzināt aktuālāko informāciju par metālapstrādes nozari, iepazīties ar darba apstākļiem un modernām iekārtām, kā arī iesaistīties praktiskās aktivitātēs, izmēģinot gan metināšanas procesu, gan arī CNC programmēšanu.

Uz pasākumu aicināti pamatskolas un vidusskolas skolēni, kas domā par nākotnes izglītības vai karjeras iespējām. Dalība pasākumā ir bez maksas, bet ir nepieciešams iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 27800576 vai rakstot uz e-pasta adresi metalapstrade@zrkac.jelgava.lv.

13. martā no pulksten 14 līdz 16.30 ZRKAC Svētes ielā 33 norisināsies “Ātrais karjeras treniņš vidusskolēniem”, kurā būs iespēja vingrināties domāšanas izvēles un interešu disciplīnās, kā arī trenēt muskuļus profesiju daudzveidībā un to psiholoģiskajā piemērotībā atkarībā no personības temperamenta un rakstura.

Treniņš tiek organizēts ar mērķi palīdzēt jauniešiem saskatīt plašāku profesionālo perspektīvu un noskaidrot sev piemērotāko karjeras virzienu, ja māc šaubas par to, ko darīt, kur mācīties un kādu profesiju izvēlēties pēc vidusskolas absolvēšanas.

Interesenti karjeras treniņam aicināti pieteikties līdz 11. martam šeit. Dalība pasākumā ir bez maksas. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 63012163 vai rakstot uz e-pasta adresi liga.damberga@zrkac.jelgava.lv.