21.6 °C, 2.8 m/s, 94.2 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJauniešiSkolēnu mācību uzņēmumi aicināti reģistrēties pasākumam “Cits bazārs”
Skolēnu mācību uzņēmumi aicināti reģistrēties pasākumam “Cits bazārs”
20/02/2024

7. martā tirdzniecības centrā “Pilsētas pasāža” no pulksten 14 līdz 17 noritēs Zemgales reģionālais skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākums “Cits bazārs”. Šobrīd sākusies skolēnu mācību uzņēmumu reģistrācija. SMU savu dalību pasākumā var pieteikt līdz 26. februārim.

Pasākumā piedalīties aicināti Jelgavas skolu audzēkņi, kā arī Zemgales reģiona skolu audzēkņi, kuri izveidojuši skolēnu mācību uzņēmumus un vēlas jelgavniekiem, kā arī pasākuma žūrijai prezentēt pašu radītos produktus. Apmeklētāji 7. martā varēs gan iepazīties ar skolēnu veikumu, gan novērtēt viņu uzņēmību un sniegt motivāciju turpmākajam darbam, iegādājoties viņu preces.

Šobrīd norit mācību uzņēmumu reģistrācija. SMU savu dalību “Cits bazārs” pasākumam Jelgavā var pieteikt, aizpildot anketu www.jalatvia.lv.

Jāpiebilst, ka SMU pasākuma dalībniekus vērtēs un apbalvos žūrijas komanda, kuras sastāvā būs gan pašvaldības pārstāvji, gan uzņēmējdarbības jomā pazīstamas un sevi pierādījušas personības. Žūrijas pienākums būs iepazīties ar SMU stendiem, novērtēt jauniešu biznesa idejas un izpildījumu vairākās kategorijās.

Pasākumu organizē pašvaldības iestāde “Sabiedriskais centrs”.