22.1 °C, 1.6 m/s, 68.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaIznācis “Jelgavas Vēstneša” papildizdevums
Iznācis “Jelgavas Vēstneša” papildizdevums
08/02/2024

Iznācis pašvaldības informatīvā izdevuma “Jelgavas Vēstnesis” papildizdevums, kas iepazīstina ar sagatavoto Jelgavas budžeta projektu 2024. gadam. Nākamnedēļ budžeta projektu skatīs Jelgavas domes apvienotajā komiteju sēdē, bet 20. februārī par to lems domes deputāti.

Ar “Jelgavas Vēstneša” papildizdevumu elektroniski var iepazīties ŠEIT.

Papildizdevumā lasiet:

– kopējie budžeta ieņēmumi un izdevumi ir sabalansēti un plānoti 120 miljonu eiro apmērā;

– prioritāte izglītība – ar kopējo budžetu 51,5 miljoni eiro; pedagogu algu pieaugumam šogad paredzēti papildus 2 miljoni eiro Jelgavas budžetā.

– lielāko projektu realizācijai šogad plānoti 15,6 miljoni eiro; papildizdevumā plašāk par 10 no lielajiem projektiem, kuri šogad pilsētā tiek realizēti;

– kādas atbalsta programmas jelgavniekiem ļauj piesaistīt pašvaldības līdzekļus savu ieceru īstenošanai.

Ja jūsu pastkastītē “Jelgavas Vēstneša” papildizdevums nav piegādāts, lūgums informēt pa e-pastu: vestnesis@jelgava.lv vai tālruni 63048801.

Jāpiebilst, ka izdevums pieejams arī vairākās publiskās vietās – Jelgavas valstspilsētas domē, Jelgavas poliklīnikā, Jelgavas pilsētas slimnīcā, kultūras namā, Jelgavas Pilsētas bibliotēkā, Sociālo lietu pārvaldē, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā.

Nākamais ”Jelgavas Vēstneša” numurs iznāks 20. februārī.