22.3 °C, 4.1 m/s, 86.8 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJauniešiAktuālais Pasta salas slidotavas grafiks; no 2. februāra slidotava pieejama tikai Ledus skulptūru festivāla apmeklētājiem
Aktuālais Pasta salas slidotavas grafiks; no 2. februāra slidotava pieejama tikai Ledus skulptūru festivāla apmeklētājiem
29/01/2024

Līdz ar 25. Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla norisi, šonedēļ publiskā slidotava Pasta salā būs pieejama visiem slidot gribētājiem līdz ceturtdienas, 1. februāra, vakaram. Savukārt no 2. līdz 4. februārim iespēja pievienoties slidošanas seansiem būs tikai festivāla teritorijas apmeklētājiem par papildu samaksu.

Šonedēļ publiskā slidotava Pasta salā ierastā kārtībā gaidīs apmeklētājus līdz 1. februāra vakaram – jau tradicionāli pilsētnieki aicināti gan uz pēcpusdienas, gan vakara slidošanas seansiem. Savukārt no 2. līdz 4. februārim publiskā slidotava atradīsies ierobežotā Ledus skulptūru festivāla teritorijā un tas nozīmē, ka slidošanas seansi būs pieejami tikai festivāla apmeklētājiem. Piektdien seansi plānoti vakarā, savukārt brīvdienās – visas dienas garumā. Jāpiebilst, ka slidošanas seanss nav iekļauts festivāla biļetes cenā un par to jānorēķinās Pasta salas slidotavā.

Slidojuma ilgums ir stunda, bet laikā starp slidojumiem notiek laukuma apkope un ledus atjaunošana. Maksa par slidošanas seansu ir 4 eiro, par slidošanu ar nūjām – 4,50 eiro, bet hokeja nūjas nomas maksa – 1,50 eiro. Apmeklētāji var ierasties gan ar savām slidām, gan tās iznomāt. Slidu nomas maksa ir 2 eiro. Slidotavā par pakalpojumu var norēķināties skaidrā naudā un ar bankas karti.

Būtiski uzsvērt, ka festivāla laikā apmeklētājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Jelgavas pilsētā Driksu un Lielupi šķērso tikai viens tilts, tādēļ, paaugstinoties satiksmes intensitātei, festivāla laikā gaidāmi sastrēgumi. Ledus skulptūru festivāla apmeklētāji aicināti automašīnas novietot tajā upes krastā, no kuras plānots iebraukt pilsētā, un neizmantot Lielupes tiltu, savukārt jelgavnieki aicināti iespēju robežās uz pasākumu doties kājām vai izmantot pilsētas sabiedrisko transportu. Aktuālajiem satiksmes ierobežojumiem iespējams sekot lietotnē “Waze”.

Aktuālo grafiku, informāciju par slidojumiem un laukuma rezervāciju iespējams uzzināt, zvanot pa tālruni 20367677 vai tīmekļvietnē www.zoc.lv.

 

Publiskās slidošanas seansi

Pirmdien, 29. janvārī

Pulksten 15 – publiskā slidošana

Pulksten 19.30 – publiskā slidošana

 

Otrdien, 30. janvārī

Pulksten 21 – publiskā slidošana (ar nūjām)

Trešdien, 31. janvārī   

Pulksten 20.30 – publiskā slidošana (ar nūjām)

 

Ceturtdien, 1. februārī  

Pulksten 16.30 – publiskā slidošana

Pulksten 19.30 – publiskā slidošana

 

Piektdien, 2. februārī (slidotava pieejama tikai festivāla apmeklētājiem)

Pulksten 18.30 – publiskā slidošana

Pulksten 19.30 – publiskā slidošana

Pulksten 21 – publiskā slidošana

 

Sestdien, 3. februārī (slidotava pieejama tikai festivāla apmeklētājiem)

Pulksten 10 – publiskā slidošana

Pulksten 11.30 – publiskā slidošana

Pulksten 13 – publiskā slidošana

Pulksten 14.30 – publiskā slidošana

Pulksten 16 – publiskā slidošana

Pulksten 17.30 – publiskā slidošana

Pulksten 19 – publiskā slidošana

Pulksten 20.30 – publiskā slidošana

 

Svētdien, 4. februārī (slidotava pieejama tikai festivāla apmeklētājiem)

Pulksten 10 – publiskā slidošana

Pulksten 11.30 – publiskā slidošana

Pulksten 13 – publiskā slidošana

Pulksten 14.30 – publiskā slidošana

Pulksten 16 – publiskā slidošana

Pulksten 17.30 – publiskā slidošana

Pulksten 19 – publiskā slidošana

Pulksten 20.30 – publiskā slidošana