21.8 °C, 3.9 m/s, 63.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaTurpinās ietvju un ielu tīrīšana
Turpinās ietvju un ielu tīrīšana
18/01/2024

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka pulksten 6 sākta pilsētas ielu tīrīšana un kaisīšana 3. maršrutā, kas ir garākais pilsētas maršruts. Ielu uzturēšanas darbos iesaistītas septiņas tehnikas vienības. Tāpat šobrīd turpinās gājēju ietvju tīrīšana.

Vakar vakarā ir notīrītas lielākās grants ielas, bet šodien uzsāks tīrīt mazās grants ielas mazdārziņu rajonos – Būriņu ceļa, Lediņu ceļa, 1. līnijas, Sieramuižas un Tērvetes ielas rajonos.

No pulksten 8 ar mazajiem traktoriem pilsētā tiek tīrītas gājēju ietves un darbs šobrīd turpinās.

Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka ziemā uz ceļa un ietvēm var būt gan sniegs, gan apledojums. Lai cik rūpīgi strādātu ziemas dienests, tas nevar novērst ziemu pavisam. Tāpat ilgstošas un stipras snigšanas laikā nav iespējams novērst ietvju aizsnigšanu, lai arī tās tiek tīrītas atkārtoti.

Aicinām gājējus būt uzmanīgiem, pārvietoties piesardzīgi. Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Jelgavas pilsētā ziemas dienests ielu tīrīšanu veic pēc trīs izstrādātiem maršrutiem.

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 1.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 2.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 3.maršrutā

Lūgums iedzīvotājiem līdzdarboties un ziņot par problemātiskajām vietām uz ietvēm un ielām, zvanot Pašvaldības operatīvās informācijas centram pa diennakts iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.