25.4 °C, 6.2 m/s, 50.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē veselības veicināšanas konsultantu un ceļu būvinženieri
Jaunākās vakances: meklē veselības veicināšanas konsultantu un ceļu būvinženieri
03/01/2024

Jelgavas Sociālo lietu pārvalde (JSLP) aicina darbā veselības veicināšanas konsultantu, VSIA “Latvijas Valsts ceļi” meklē ceļu būvinženieri un satiksmes organizācijas inženieri, bet Valsts Vides dienests (VVD) izsludinājis vakanci Zvejas kontroles daļas inspektoram. Visās vakancēs darba vietas paredzētas Jelgavā.

JSLP izsludinājusi vakanci vecākajam speciālistam veselības veicināšanas jautājumos, tostarp darbam sadarbības un koordinācijas procesu nodrošināšanā. Šajā vakancē piedāvātā alga ir 1054 eiro pirms nodokļu nomaksas, kā arī veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika. Faktiskā darba vieta paredzēta Stacijas ielā 13. Iesniedzamie dokumenti ir motivēts pieteikums, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija. Sūtīt pieteikumu interesenti aicināti uz e-pastu soc@soc.jelgava.lv ar norādi “Pieteikums vecākā speciālista veselības veicināšanas  jautājumos amata konkursam” līdz 31. janvārim. Darba devējs sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju. Tālrunis uzziņām: 63012083.Tāpat iestādē aktuālas ir ergoterapeita un sociālā darbinieka vakances.

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” aicina darbā ceļu būvinženieri un satiksmes organizācijas inženieri Zemgales reģionālajā nodaļā Jelgavā. Katrā no vakancēm piedāvāts mēneša atalgojums no 1800 eiro, kā arī veselības apdrošināšana pēc pārbaudes laika. Lai pieteiktos kādai no vakancēm, pieteikuma dokumentus (CV un motivācijas vēstuli) lūgums sūtīt uz e–pastu: vakances@lvceli.lv. Pieteikumi tiks gaidīti līdz 15. janvārim.

VVD meklē Dienvidrietumu reģionālās vides pārvaldes Zvejas kontroles daļas inspektoru. Šajā amatā darba devējs piedāvā mēnešalgu no 932 līdz 1398 eiro pirms nodokļu nomaksas, apmācības darba uzsākšanas periodā, kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas, kā arī veselības apdrošināšanu. Kā papildu ieguvums amata aprakstā tiek minēts arī papildatvaļinājums no astoņām līdz 10 darba dienām. Darba vieta plānota Kazarmes ielā 17A. Pieteikuma vēstuli un CV līdz 12. janvārim kandidātiem jāsūta uz e–pastu: CV@vvd.gov.lv (ar norādi „Konkursam – Zemgales_RVP_ZKD_inspektors”). Tālrunis uzziņām: 67084310.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances“.

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

Jaunākās vakances Jelgavā un tuvākajā apkārtnē