19.4 °C, 1.6 m/s, 93.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaGadumijā TV3 rādīs Jelgavā uzņemto Jaungada šovu “Liekam jaunu bildi iekšā”
Gadumijā TV3 rādīs Jelgavā uzņemto Jaungada šovu “Liekam jaunu bildi iekšā”
31/12/2023

28. decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) izskanēja krāšņs Jaungada svinību šovs “Liekam jaunu bildi iekšā”. Šodien, 31. decembrī, pulksten 22 to varēs vērot televīzijas kanālā “TV3”. Televīzijas skatītājus sagaida jautrs un pārsteigumiem pilns vakars, par ko parūpēsies šova vadītāji – TV ētera personība Jana Duļevska un mūziķis, aktieris un TV raidījumu vadītājs Nauris Brikmanis un Latvijā pazīstami mūziķi.

Jaungada šova atklāšanā pirmo reizi dzirdēsim dziedam Janu Duļevsku, jo viņa, kopā ar grupā “Dziļi Violets” un “Singapūras Satīns” ir vienojusies jaunā dziesmā “Pilnīgs la fa”. Bet šova noslēgumā skanēs jauns, īpaši šim šovam radīts skaņdarbs “Liekam jaunu bildi iekšā”.

TV3 jaungada šovā dzirdēsim mūziķus Intaru Busuli un “Abonementa orķestri”, Ivo Fominu, Žoržu Siksnu, Olgu Rajecku, Patrishu, Fiņki, Katō, šova “X Faktors” šīs sezonas otrās vietas ieguvēju Luku, kā arī grupas “Dagamba”, “Bermudu Divstūris”, “Apvedceļš”, “Līvi”, “Tranzīts”, “Baritoni”, “Citi Zēni”, “Sudden Lights”, “Dziļi Violets”, “Bujāns”, “Latgaliešu reps” un daudzus, daudzus citus māksliniekus.