21.8 °C, 3.9 m/s, 63.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsēta1. janvārī pilsētas autobusi kursēs pēc sestdienas grafika
1. janvārī pilsētas autobusi kursēs pēc sestdienas grafika
01/01/2024

SIA “Jelgavas autobusu parks” (JAP) informē, ka jaunā gada pirmajā dienā, 1. janvārī, pilsētas autobusi kursēs pēc sestdienas kustības grafika.

Jaunā gada pirmajā dienā netiks atcelti pilsētas autobusu agrākie reisi. Autobusi arī 1. janvārī kursēs pēc sestdienas grafika.

Ar pilsētas autobusu kustības sarakstu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.jap.lv.

Savukārt Autotransporta direkcija (ATD) informē, ka jaunā gada svētku brīvdienās, no šā gada 30. decembra līdz 2024. gada 1. janvārim, izmaiņas skars 492 reģionālo autobusu maršrutus. ATD aicina pasažierus pirms katra brauciena pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv, sadaļā “Kustības saraksti”, vai portālā 1188.lv, sadaļā “Satiksme”.

Arī “Pasažieru vilciens” informē, ka 1. janvārī vilcieni elektrificētajos maršrutos kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt neelektrificētajā dzelzceļa zonā kursējošajiem vilcieniem grafikā ir noteiktas izmaiņas 1. janvārī. Elektroniskajos vilcienu kustības sarakstos tīmekļvietnē www.vivi.lv un mobilajā lietotnē “Vivi Latvija” ir redzamas visas aktuālās izmaiņas, un e-biļetes ir iespējams iegādāties 10 dienas iepriekš.