25.4 °C, 6.2 m/s, 50.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē sabiedrisko attiecību speciālistu Pašvaldības policijā
Jaunākās vakances: meklē sabiedrisko attiecību speciālistu Pašvaldības policijā
28/12/2023

Jelgavas Pašvaldības policija meklē sabiedrisko attiecību speciālistu, pašvaldības iestāde “Kultūra” aicina darbā speciālistu tehniskajos jautājumos, bet Valsts sociālās aprūpes centrs “Zemgale” izsludinājis Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas vadītāja vakanci darbam Jelgavas filiālē.

Jelgavas Pašvaldības policija izsludinājusi sabiedrisko attiecību speciālista vakanci ar mēneša atalgojumu 1041 eiro apmērā (pirms nodokļu nomaksas), pabalstu līdz 50 procentiem no mēnešalgas vienu reizi kalendāra gadā, kā arī papildu obligāti piešķiramajam papildatvaļinājumam, apmaksātu papildatvaļinājumu, atbilstoši darbinieka darba rezultātiem (trīs vai piecas darba dienas). Tāpat darba devējs nodrošina nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšanu. Pieteikties vakancei iespējams, nosūtot motivācijas vēstuli un CV uz e-pastu: personals@policija.jelgava.lv līdz 1. janvārim. Papildu informācijai iespējams sazināties pa tālruni: 63022251. Jelgavas Pašvaldības policija sazināsies ar pretendentiem, kuri tiks aicināti uz interviju. Jāpiebilst, ka iestādē šobrīd aktuāla arī inspektora vakance.

Pašvaldības iestāde “Kultūra” meklē speciālistu tehniskajos jautājumos, kura galvenie pienākumi būs izvietot dekorācijas, rekvizītus uz skatuves un brīvdabas pasākumos, iekārtot kultūras nama telpas pasākumiem, kā arī piedalīties remontdarbos. Darba devēja piedāvātais atalgojums ir 5,64 eiro stundā jeb 942 eiro mēnesī. CV un motivācijas vēstuli interesentus aicina sūtīt uz e-pastu anda.sproge@kultura.jelgava.lv līdz 27. janvārim.

Savukārt Valsts sociālās aprūpes centrs “Zemgale” meklē Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas vadītāju filiālē “Jelgava” Kalnciema ceļā 109. Šajā vakancē piedāvātais atalgojums ir no 1509 līdz 1894 eiro, atkarībā no profesionālās pieredzes un kompetencēm, bet pārbaudes laikā līdz 1525 eiro. Papildu darba devējs nodrošina arī veselības apdrošināšanu pēc sešiem nostrādātiem mēnešiem. Profesionālās darbības aprakstu (CV), motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas ar atzīmi “Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas vadītājs” aicina sūtīt uz e-pastu: Janis.Flaksis@vsaczemgale.gov.lv līdz 7. janvārim.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

Jaunākās vakances Jelgavā un tuvākajā apkārtnē