21.9 °C, 3.7 m/s, 60.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPasākumiKultūras namā izskanēs dziedošo aktieru koncertizrādes
Kultūras namā izskanēs dziedošo aktieru koncertizrādes
18/12/2023

29. decembrī pulksten 19 un 30. decembrī pulksten 12 Jelgavas kultūras namā izskanēs dziedošo aktieru koncertizrādes “Lieliska dāvana.jelgava.lv”. Muzikāli nenopietnā interpretācijā tiks apspēlēta svētku laikam raksturīgā un katram tik ļoti pazīstamā dāvanu tēma.

“Ziemassvētki ir dāvanu gaidīšanas un gādāšanas laiks. Lielveikalus un dāvanu servisus pārpilda dāvanu piedāvājumi, bet katrs no mums stājas izvēles priekšā – ko izvēlēties un kā pareizi izvēlēties? Dažkārt izmisīgā dāvanu sagāde saviem tuvākajiem rezultējas ar patiešām negaidītiem lēmumiem,” par koncertizrādi stāsta režisore un galvenā dāvanu saiņotāja Dace Vilne, papildinot: gadumijas laikā, kad Ziemassvētku dāvanas jau saņemtas, skatītāji tiks aicināti kopā atcerēties šo drudžaino laiku, pasmaidīt par sevi un izmisīgajiem dāvanu meklētājiem. Savukārt, ja vēl kāds dāvanu nav sagādājis, tā būs iespēja padomāt, kas tad ir tas, ko vēlamies dāvināt viens otram.

Daudzveidīgus muzikālos skaņdarbus, kas pieskaņoti izrādes sižetam, izpildīs desmit Jelgavas teātra dziedošie aktieri. Savukārt par pavadījumu rūpēsies pilsētas mūziķi un viesmākslinieki Ulda Timmas vadībā. Koncertizrādi papildinās arī deju grupa “Intriga” un Ingas Oses horeogrāfija.

Jāpiebilst, ka dziedošo aktieru koncertizrādes Jelgavā notiek jau no 2015. gada. Sākotnēji tās bija daļa no teātra dienām, bet vēlāk, meklējot jaunu formātu, sāka ikgadēji priecēt skatītājus gadumijas svētkos. Lielā pieprasījuma dēļ šogad pilsētniekiem ir iespēja apmeklēt divus koncertus.

Koncerts notiks divās daļās ar starpbrīdi. Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs vai tiešsaistē vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – no 6 līdz 8 eiro.