25.6 °C, 2 m/s, 79 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaLīdz februārim slimnīcā nebūs pieejami magnētiskās rezonanses izmeklējumi
Līdz februārim slimnīcā nebūs pieejami magnētiskās rezonanses izmeklējumi
11/12/2023

SIA “Vizuālā diagnostika” informē, ka līdz 2024. gada februārim slēgts uzņēmuma magnētiskās rezonanses kabinets Jelgavas pilsētas slimnīcā. Tas saistīts ar iekārtas nomaiņu – Jelgavas slimnīcā tiks uzstādīta modernāka iekārta, kas nodrošinās visaugstākās kvalitātes izmeklējumus.

“Tas būs liels ieguvums pilsētas un apkārtnes iedzīvotājiem, jo Jelgavā tiks uzstādīta moderna iekārta “Siemens MAGNETOM Altea”, kas nodrošinās visaugstākās kvalitātes izmeklējumus,” stāsta SIA “Vizuālā diagnostika” vadītāja Maija Soldatenko, uzsverot, ka magnētiskās rezonanses iekārtas nomaiņa ir ļoti nopietns un komplicēts projekts un tā realizācija saistīta ar specifiskiem būvniecības darbiem, kas var aizņemt vairāk nekā divus mēnešus. “Tomēr vēlos apliecināt, ka SIA “Vizuālā diagnostika” šādus projektus ir realizējusi vairākkārt un esam uzkrājuši lielu pieredzi. Ticam, ka arī Jelgavā visus darbus pabeigsim atbilstoši plānotajam grafikam,” norāda vadītāja.

Pacienti magnētiskās rezonanses izmeklējumus šajā laikā aicināti veikt citviet.

Uzņēmums atvainojas par sagādātajām neērtībām. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar filiāli pa tālruni 63049602, 22016937 vai e-pastu jelgava@vc4.lv.