18.8 °C, 2.4 m/s, 78.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaCeturtdien Jelgavā notiks amatnieku un mājražotāju kontaktbirža
Ceturtdien Jelgavā notiks amatnieku un mājražotāju kontaktbirža
06/12/2023

Ceturtdien, 7. decembrī, no pulksten 10 līdz 15.30 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) Svētes ielā 33 notiks 13. amatnieku un mājražotāju kontaktbirža. ZRKAC norāda, ka kontaktbiržai pieteikušies ap 100 amatnieku un mājražotāju, kas piedāvās visdažādāko produkciju – gan dāvanas svētkiem, gan noderīgas lietas ikdienai, gan arī gardumus.

ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone norāda, ka pasākumam pieteikušies ap 100 dalībnieku no dažādām Latvijas vietām. «Mājražotājiem un amatniekiem dalība kontaktbiržā ir iespēja paplašināt savu redzesloku, veidot jaunas sadarbības un gūt idejas savu izstrādājumu pilnveidei,» pasākuma galveno mērķi un ieguvumu raksturo L.Miķelsone, akcentējot: vienlaikus uz pasākumu aicināti arī pilsētnieki, lai kopīgi baudītu pirmssvētku gaisotni, iepazītu plašo mājražotāju un amatnieku piedāvājumu, gūtu idejas oriģinālām dāvanām un iegādātos noderīgas lietas, tādējādi atbalstot vietējos mājražotājus un amatniekus.

Mājražotāji un amatnieki ceturtdien pasākuma apmeklētājiem nodrošinās iespēju iegādāties adījumus, dizaina priekšmetus, tostarp kanvas, gleznojumus un lampas, daudzveidīgus pārtikas produktus, kosmētikas līdzekļus, aksesuārus, rotaļlietas, ziepes, beramās un sojas sveces, tekstilizstrādājumus un citus ražojumus.

Jāpiebilst, ka ikviens kontaktbiržas dalībnieks automātiski kvalificējas konkursam par radošuma balvu «Ideju spogulis 2023». Inovatīvāko un radošāko produktu autoru apbalvošana notiks pulksten 15. Šī gada īpašais pasākuma viesis no pulksten 13 līdz 15 būs talantīgais mūziķis Ainars Bumbieris, kurš iejutīsies gida lomā un apmeklētājus iepazīstinās ar daudzpusīgo un bagātīgo produktu klāstu.

Apmeklētājiem ieeja pasākumā ir bez maksas.