18.7 °C, 0.7 m/s, 95.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaTurpina stāvlaukumu attīrīšanu no sniega; sāks tīrīt iekšpagalmus
Turpina stāvlaukumu attīrīšanu no sniega; sāks tīrīt iekšpagalmus
04/12/2023

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka svētdien uzreiz pēc snigšanas beigām no pulksten 22.30 ir tīrītas un kaisītas 3. maršruta jeb asfaltētās ielas, bet šodien ziemas dienests turpinās tīrīt stāvlaukumus un ielu malas, kur ir uzstādītas zīmes “Apstāties aizliegts”. Lūgums iedzīvotājiem ievērot šīs ceļa zīmes, lai netraucētu ziemas dienesta darbu.

Brīvdienās ziemas dienests tīrījis grants ielas, strupceļus, stāvlaukumus un ielu malas. Šodien darbi turpināsies pie strupceļu, ielu malu un stāvlaukumu tīrīšanas.

Tāpat tiks uzsākta pašvaldības daudzīvokļu namu iebrauktuvju un iekšpagalmu tīrīšana. Jāuzsver, ka “Pilsētsaimniecība” organizē sniega tīrīšanu tikai tajos daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, kur zeme ir Jelgavas pašvaldības īpašumā. Dzīvojamo māju iekšpagalmos, kas atrodas uz privātīpašnieku zemes, sniega tīrīšanu jāorganizē zemes īpašniekam vai tā pilnvarotai personai.  Zemes piederības statusu bez maksas var pārlūkot Valsts zemes dienesta datu publicēšanas un e-pakalpojumu portālā www.kadastrs.lv.

Aicinām gājējus būt uzmanīgiem un autovadītājus ievērot distanci, pārvietoties piesardzīgi.

Lūgums iedzīvotājiem līdzdarboties un ziņot par problemātiskajām vietām uz ietvēm un ielām, zvanot Pašvaldības operatīvās informācijas centram pa diennakts iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

Jāatgādina, ka Jelgavas pilsētā ziemas dienests asfaltēto ielu tīrīšanu veic pēc trīs izstrādātiem maršrutiem.

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 1.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 2.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 3.maršrutā