27.1 °C, 4.4 m/s, 46.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē informācijas sistēmas drošības pārvaldnieku un galvenā grāmatveža vietnieku
Jaunākās vakances: meklē informācijas sistēmas drošības pārvaldnieku un galvenā grāmatveža vietnieku
29/11/2023

Valsts ieņēmuma dienests (VID) aicina darbā informācijas sistēmas drošības pārvaldnieku, Jelgavas tehnikums meklē galvenā grāmatveža vietnieku, bet Valsts zemes dienests izsludinājis vakanci uz Zemgales reģionālās pārvaldes Būvju kadastrālās uzmērīšanas procesa vadītāja amata vietu.

Aicinot darbā Informācijas sistēmu drošības pārvaldības daļas Informācijas sistēmas drošības pārvaldnieku, VID piedāvā atalgojumu no 2174 līdz 2500 eiro (bruto). Tāpat darba devējs piedāvā iespēju strādāt daļēji attālināti, piedalīties dažādās apmācību programmās, kā arī veselības apdrošināšanas polisi un papildatvaļinājuma dienas atbilstoši darba rezultātiem. Iespējamā darba vieta šajā amatā ir arī Jelgava, Atmodas iela 19. Pieteikuma vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (CV), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un, ja tādi ir pieejami, arī sertifikātus datoru un informācijas sistēmu drošības jomā, interesentus aicina sūtīt uz e-pasta adresi: vid.konkursi@vid.gov.lv vai Valsts ieņēmumu dienestam, Talejas ielā 1, Rīgā, LV–1978, ar norādi “Konkurss uz ISDPD_ISDP_Vards_Uzvards_Pilsēta”. Pieteikties iespējams līdz 5. decembrim.

Galvenā grāmatveža vietniekam Jelgavas tehnikumā noteiktais atalgojums ir 1157 eiro mēnesī (bruto), tāpat šajā vakancē tiek piedāvāta arī veselības apdrošināšana. Darba vieta – Jelgavas tehnikumā Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 37. Pieteikuma vēstuli un dzīves aprakstu (CV) interesenti aicināti sūtīt uz e-pastu: info@jelgavastehnikums.lv ar norādi amata vakancei “Galvenā grāmatveža vietnieks”. Pieteikšanās līdz 15. decembrim.

Savukārt Valsts zemes dienests izsludinājis konkursu uz vakanto Zemgales reģionālās pārvaldes Būvju kadastrālās uzmērīšanas procesa vadītāja amata vietu. Piedāvātā alga ir 1399 eiro (bruto), bez tam tiek nodrošināts arī papildatvaļinājums saskaņā ar ikgadējo darba izpildes novērtējumu, veselības apdrošināšana un iespēja strādāt attālināti. Klātienes gadījumā darba vieta paredzēta Akadēmijas ielā 19. Pieteikumu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV iespējams iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pastu: konkurss@vzd.gov.lv ar norādi “BKU procesa vadītājs” vai Valsts zemes dienesta Personāla departamentam Puškina ielā 14, Rīgā, LV – 1050. Tālrunis uzziņām: 20209998. Pieteikšanās iespējama līdz 15. decembrim.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

Aktuālās vakances Jelgavā un tuvākajā apkārtnē