25.3 °C, 4.3 m/s, 48.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaTranzīta ielas tīrītas un kaisītas atkārtoti
Tranzīta ielas tīrītas un kaisītas atkārtoti
26/11/2023

Pašvaldības operatīvās informācijas centrs (POIC) informē, ka svētdien pēc pulksten 4 ziemas dienests uzsācis 2. maršruta ielu tīrīšanu un kaisīšanu, kā arī atkārtoti tīrījis un kaisījis tranzīta ielas. Ietvju tīrīšana turpinās.

Jau sestdien īsi pirms pulksten 19 tīrītas un kaisītas 3. maršruta un tranzīta ielas, bet šorīt veikta atkārtota tranzīta ielu tīrīšana un kaisīšana, kā arī sākta 2. maršruta ielu tīrīšana.

Aicinām gājējus būt uzmanīgiem un autovadītājus ievērot distanci, pārvietoties piesardzīgi.

Jelgavas pilsētā ziemas dienests asfaltēto ielu tīrīšanu veic pēc trīs izstrādātiem maršrutiem.

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 1.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 2.maršrutā

Jelgavas pilsētas ielas ar asfaltbetona segumu 3.maršrutā

Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka svētdien, 26. novembrī, būs daļēji mākoņains, vietām snigs. Ceļi saglabāsies slideni. Pūtīs lēns ziemeļu puses vējš. Gaisa temperatūra -1…-6 grādi pēc Celsija.

Jāatgādina, ka ziemas periodā visu diennakti tiek sekots līdzi laikapstākļiem, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos maģistrālās ielas un tiltu brauktuves nekavējoties apstrādātu ar pretslīdes materiālu.

Ziemas periodā Jelgavas pilsētas pašvaldības ielas un ceļi tiek uzturēti saskaņā ar noteikumiem “Jelgavas valstspilsētas pašvaldības ielu ikdienas uzturēšanas kārtība” un “Ielu un ceļu ikdienas uzturēšanas darbu tehniskām specifikācijām”.

Par pamanītajām ielu seguma problēmām – slīdamību, sniega sanesumiem un neizbraucamām vietām –, Jelgavas pilsētā aicinām ziņot Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centram pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.