12.2 °C, 3 m/s, 69.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLLU aicina apmeklēt savas fakultātes
LLU aicina apmeklēt savas fakultātes
04/06/2016

8. jūnijā no pulksten 10 līdz 15 Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) organizē Informatīvo dienu un aicina studētgribētājus apmeklēt visas 8 fakultātes, lai noskaidrotu sev interesējošus jautājumus par studijām un pieteikšanos tām.

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

8. jūnijā no pulksten 10 līdz 15 Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) organizē Informatīvo dienu un aicina studētgribētājus apmeklēt visas 8 fakultātes, lai noskaidrotu sev interesējošus jautājumus par studijām un pieteikšanos tām.

LLU Informatīvajā dienā topošie studenti aicināti apmeklēt fakultātes un klātienē uzzināt par dažādiem studiju virzieniem un programmām. Interesentiem būs iespēja aplūkot fakultāšu telpas, tikties ar fakultāšu vadību un studiju programmu direktoriem. Turklāt šīs tikšanās vairāk plānotas kā individuālas konsultācijas, kas ļaus katram studētgribētājam uzdot visus sev interesējošos jautājumus.

Tāpat Informatīvās dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar aktuālajām izmaiņām fakultātēs un studiju programmās un iespējām turpināt studijas maģistrantūrā. Lielākās pārmaiņas skārušas Pārtikas tehnoloģijas fakultāti, kas mājvietu šogad radusi jaunajā pārtikas studiju un zinātnes centrā Rīgas ielā 22.

Savukārt cita veida izmaiņas skārušas fakultāti, kurā studē topošie būvnieki, zemes mērnieki, vides inženieri un ainavu arhitekti, jo tā ieguvusi jaunu nosaukumu „Vides un būvzinātņu fakultāte”. Interesentus par pamatstudiju programmām “Būvniecība”, “Vide un ūdenssaimniecība” un “Zemes ierīcība un mērniecība” un tām radniecīgajām maģistrantūras programmām fakultātes pārstāvji gaidīs vēsturiskajā fakultātes ēkā Akadēmijas ielā 19, Jelgavā. Savukārt topošie ainavu arhitekti tiks gaidīti renovētajā Valdekas pilī, Rīgas ielā 22, Jelgavā, kas kopš pagājušā gada iekārtota īpaši radošā un mākslinieciskā veidolā atbilstoši ainavu arhitektūras studiju specifikai.

Tie studētgribētāji, kurus interesē informācijas tehnoloģijas vai lauksaimniecība, tiks gaidīti Jelgavas pilī, Lielajā ielā 2.

Ar daudzveidīgo studiju programmu piedāvājumu un to atšķirībām aicina klātienē iepazīties Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte, kas atrodas Svētes ielā 18.

Tehniskā fakultāte J. Čakstes bulvārī 5, aicina interesentus uz tikšanos, lai detalizētāk iepazīstinātu ar jau zināmajām studiju programmām inženierzinātnē, lietišķajā enerģētikā, mašīnu projektēšanā, pedagoģijā, kā arī prezentētu jaunu studiju programmu „Dizains un amatniecība”.

Tāpat individuālās konsultācijās par studiju norisi, saturu, lekcijām un praksēm, kā arī karjeras iespējām studētgribētāji varēs iegūt Veterinārmedicīnas fakultātē, K. Helmaņa ielā 8, un Meža fakultātē, Akadēmijas ielā 11.

Informatīvās dienas ietvaros arī varēs iegūt praktiski noderīgu informāciju par dzīvošanu LLU dienesta viesnīcās, kuras piedāvā dzīvesvietu studiju laikā atbilstoši katra studenta vēlmēm un finansiālajām iespējām.

Uzņemšana studijām LLU šogad notiks no 5. līdz 12. jūlijam. Turklāt 12. jūlijā tā noslēgsies ar īpašo Uzņemšanas nakts pasākumu Jelgavas pilī.

Informācija sagatavota
LLU