13.3 °C, 4.3 m/s, 81.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDiskusija jauniešiem „Kafija ar politiķiem”
Diskusija jauniešiem „Kafija ar politiķiem”
13/05/2016

19.maijā no pulksten 14.30 līdz 17.30 Jelgavā notiks jauniešu un vietējās lēmējvaras strukturētā dialoga diskusija “Kafija ar politiķiem”.

Klikšķināt, lai atvērtu

19.maijā no pulksten 14.30 līdz 17.30 Jelgavā notiks jauniešu un vietējās lēmējvaras strukturētā dialoga diskusija “Kafija ar politiķiem”.
 
Diskusijas galvenās tēma ir veicināt visu jauniešu iesaisti dažādā, vienotā un iekļaujošā Eiropā – gatavi dzīvei, gatavi sabiedrībai. Diskusijas tiek organizētas strukturētā dialoga ietvaros, visā Eiropas Savienībā sniedz iespēju jauniešiem iesaistīties diskusijās un politikas veidošanā par jautājumiem, kas ietekmē pašus jauniešus.
 
„Kafija ar politiķiem” ir īpaši organizēta un sagatavota pēcpusdiena, kurā pie kafijas un tējas tasēm satiekas jaunieši un lēmumu pieņēmēji, lai pārrunātu kādu noteiktu tematu, uzklausītu viens otra viedokli un kopā radītu jaunas idejas vai meklētu risinājumus jau esošām problēmām. “Kafija ar politiķiem” ir platforma neformālām sarunām brīvā gaisotnē, kurā visi runā viens ar otru kā līdzīgs ar līdzīgu. Diskusijas „Kafija ar politiķiem” organizē Latvijas Jaunatnes Padome (LJP) sadarbībā ar diskusiju koordinatoru Zemgales reģionā – Zemgales NVO Centru.
 
Diskusija notiks Jelgavas novada domē. Papildus informācija par diskusiju:

 
Informācija sagatavota
Zemgales NVO Centrā