15.6 °C, 5.5 m/s, 82.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavnieku veltījums Raimonda Paula daiļradei
Jelgavnieku veltījums Raimonda Paula daiļradei
27/04/2016

1. maijā Jelgavas bērnu un jauniešu centra "Junda" tautas deju kolektīvi “Jundaliņi”, “Jundēni” un “Jundari” koncertā “Iepūt vēju ļipiņā!” izdejos horeogrāfijas Raimonda Paula mūzikas pavadībā, kas Maestro 80. jubilejas gadā godinās komponista daiļradi. Koncerti notiks Jelgavas kultūras namā pulksten 14 un 17.

Klikšķināt, lai atvērtu

1. maijā Jelgavas bērnu un jauniešu centra “Junda” tautas deju kolektīvi “Jundaliņi”, “Jundēni” un “Jundari” koncertā “Iepūt vēju ļipiņā!” izdejos horeogrāfijas Raimonda Paula mūzikas pavadībā, kas Maestro 80. jubilejas gadā godinās komponista daiļradi. Koncerti notiks Jelgavas kultūras namā pulksten 14 un 17.
 
Šogad savu 80 gadu jubileju svin Raimonds Pauls, kura mūzika ir skanējusi prestižās koncertzālēs un ir zināma ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Par godu Maestro daiļradei arī Jelgavas bērnu un jauniešu centra “Junda” tautas deju kolektīvi ir sarūpējuši dāvanu skatītājiem, kas tiks pasniegta 1. maijā divos krāšņos deju koncertos.
 
Apmeklētājiem tiks rādītas gan zināmākās deju horeogrāfijas, kuru pamatā ir R. Paula mūzika, gan jaunākas deju kompozīcijas, kuras radījuši paši “Jundaru” dejotāji īpaši šim pavasara koncertam.
 
Biļetes var iegādāties Jelgavas bērnu un jauniešu centrā “Junda”, Pasta ielā 32, bet koncerta dienā – kultūras namā.

 
Informācija sagatavota
Jelgavas BJC „Junda”