17 °C, 6.5 m/s, 84.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKonkurss „Mani mīļie – vecmāmiņa un vectētiņš”
Konkurss „Mani mīļie – vecmāmiņa un vectētiņš”
14/04/2016

13.aprīlī Sabiedrības integrācijas pārvalde izsludina konkursu “Mani mīļie – vecmāmiņa un vectētiņš”, kura mērķis ir popularizēt vecmāmiņu un vectētiņu mūžā iegūto pieredzi, sasniegumus darbā, prasmes sportā, mūzikā, mākslā vai mājsaimniecībā. Konkursa noslēguma pasākums notiks 20.maijā, pulksten 15 Sabiedrības integrācijas pārvaldē.

Publicitātes foto

Lai popularizētu ģimenes vērtības Jelgavas pilsētas domes administrācijas Sabiedrības integrācijas pārvalde 13.aprīlī izsludina konkursu “Mani mīļie – vecmāmiņa un vectētiņš”.
 

Konkursa mērķis ir popularizēt vecmāmiņu un vectētiņu mūžā iegūto pieredzi, iemaņas, prasmes vai sasniegumus darbā, sportā, mūzikā, mākslā, mājsaimniecībā, ko viņi ar prieku nodod jaunajām paaudzēm, kā arī ģimenes tradicionālās vērtības – tradīciju saglabāšanu gan kādas konkrētas ģimenes lokā, gan Jelgavas pilsētas un Latvijas valsts mērogā. Nostiprināt vecmāmiņas un vectētiņu lomu, celt to godā katrā ģimenē, ieaudzināt atbildības un cieņas sajūtu jaunajā paaudzē.
 

Uzrakstot pieteikumu, konkursam savus vecvecākus (vecmāmiņas un/vai vectētiņi, vecvecmāmiņas un/vai vecvectētiņi) var pieteikt Jelgavas pilsētas mazbērni vai mazmazbērni (vecumā no 4 līdz 14 gadiem), pieteikumā izklāstot, cik viņu vecvecāki ir lieliski un īpaši, kāpēc tieši Jūsu vecvecāki ir paši labākie. Konkursa laikā šī informācija var tikt izpausta publiski konkursa žūrijai un plašākai sabiedrībai kopumā.
 

Pieteikties konkursam var līdz 6.maijam (ieskaitot). Papildinformāciju var saņemt konkursa NOLIKUMĀ vai klātienē Sabiedrības integrācijas pārvaldē (Jelgava, Sarmas iela 4), vai pa tālruņiem: 63005496, 29398851.
 

Konkursa noslēguma pasākums notiks 20.maijā, pulksten 15 Sabiedrības integrācijas pārvaldē.

Informācija sagatavota
Sabiedrības integrācijas pārvaldē