13.5 °C, 6.1 m/s, 79.9 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi“Zemgale/LLU” spraigā galotnē uzvar Rīgā
“Zemgale/LLU” spraigā galotnē uzvar Rīgā
27/01/2016

Latvijas hokeja Virslīgas čempionāta regulārā turnīra spēlē Volvo ledus hallē labs trešās trešdaļas sākums padevās “Zemgale/LLU” hokejistiem, kuriem vēlāk izdevās noturēt minimālo pārsvaru pret “Prizmu” un svinēt panākumu ar 3:2. Pa vārtiem šajā cīņā Mārtiņam Mežulim, Jurim Ziemiņam un Mārim Miezim. Sestdien, 30. janvārī, komandai spēle Liepājā.

Latvijas hokeja Virslīgas čempionāta regulārā turnīra spēlē Volvo ledus hallē labs trešās trešdaļas sākums padevās “Zemgale/LLU” hokejistiem, kuriem vēlāk izdevās noturēt minimālo pārsvaru pret “Prizmu” un svinēt panākumu ar 3:2. Pa vārtiem šajā cīņā Mārtiņam Mežulim, Jurim Ziemiņam un Mārim Miezim.

Līdz 23. janvārim, kad jelgavnieki savā laukumā ar 3:7 piekāpās Ogres “Kurbadam”, komandai bija piecu uzvaru sērija. Pret “Prizmu” komanda šosezon Latvijas hokeja Virslīgas turnīrā bija izspēlējusi trīs spēles – vienreiz uzvara ar 3:2 un piedzīvoti zaudējumi ar 1:4 un 1:2 pēcspēles metienu sērijā, bet divreiz rīdziniekus mūsējie pieveica Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Pēdējā abu komandu tikšanās reize bija 1. decembrī, kad Rīgas komanda savā laukumā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

Latvijas hokeja Virslīgas čempionāta turnīra tabulā Jelgavas hokejisti ar 39 punktiem 20 spēlēs ieņem itin drošu ceturto vietu septiņu komandu konkurencē, bet tikai trīs punktu attālumā ir “Kurbads”. Nākamais mačs jelgavniekiem 30. janvārī pulksten 17 viesos pret Liepāju.

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē