11.1 °C, 6.3 m/s, 75.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPrezentēs tūrisma iespējas Jelgavā
Prezentēs tūrisma iespējas Jelgavā
21/01/2016

No 22. līdz 24.janvārim Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde “Adventur 2016”. Uz izstādi dosies arī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC), lai atsevišķā stendā prezentētu tūrisma piedāvājumu Jelgavas pusē.

Foto: JRTC arhīvs

No 22. līdz 24.janvārim Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde “Adventur 2016”. Uz izstādi dosies arī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC), lai atsevišķā stendā prezentētu tūrisma piedāvājumu Jelgavas pusē.
 
Šis ir otrais gads, kad JRTC ārzemju tūrisma izstādēs piedalās individuālajā stendā. Tā ir iespēja īpaši izcelt Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma piedāvājumu mūsu kaimiņiem. Turklāt stends sniedz iespēju tiešā veidā uzrunāt potenciālos pilsētas viesus un pastāstīt par tās piedāvājumu, ievērojot katra individuālās vajadzības un vēlmes.
 
JRTC izstādes apmeklētājiem stāstīs par pilsētas vēsturi, kā arī tūrisma un atpūtas iespējām Jelgavā un apkārtnē. JRTC pārstāvji iepazīstinās ar TOP apskates objektiem, dažādajiem kultūras pasākumiem un festivāliem, kā arī aktīvās atpūtas iespējām – gan dodoties izbraukumos ar velosipēdu, gan baudot atpūtu uz ūdens un citādi. Tuvojoties Ledus skulptūru festivālam Jelgavā, interesenti varēs uzzināt vairāk par pasākuma norisi un tūrisma iespējām festivāla laikā. Izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāti vairāki tūrisma materiāli lietuviešu valodā – tūrisma avīze un buklets par tūrisma iespējām Jelgavā un apkārtnē. Interesentiem tiks piedāvāti izdales materiāli arī krievu un angļu valodās – zīmētā Jelgavas karte, velomaršrutu karte un ceļvedis, tūrisma objektu informatīvie materiāli u.c. Izstādes laikā JRTC pārstāvji tiksies arī ar vairākiem Lietuvas tūroperatoriem, lai prezentētu Jelgavas tūrisma piedāvājumu un pārrunātu iespējas organizēt grupu ekskursijas uz Jelgavu un tās apkārtni.
 
Šogad izstādē JRTC stenda apmeklētājiem būs iespēja iepazīties klātienē ar vietējo mājražotāju SIA “Karameļu darbnīca”. Uzņēmuma pārstāvji stenda apmeklētājiem stāstīs par savu piedāvājumu, rādīs karameļu gatavošanas paraugdemonstrējumus un aicinās degustēt savus ražotos gardumus.
 
Kā katru gadu, arī šogad JRTC stendu papildinās Laimes rats – atbildot pareizi uz rata jautājumiem, būs iespējams iegūt ielūgumus uz Jelgavas ievērojamākajiem apskates objektiem, Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kā arī Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada suvenīrus.
 
JRTC šogad piedalīsies arī tūrisma izstādē “Balttour” Rīgā, “Tourest” Tallinā (Igaunija), “Reisen Hamburg” Hamburgā (Vācija).
 
 
Informācija sagatavota
JRTC