10.5 °C, 5.2 m/s, 81.4 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi“Sniega diena” Jelgavā
“Sniega diena” Jelgavā
09/01/2016

Lai kopīgi atzīmētu sniega svētkus, 16.janvārī Pasta salā notiks “Jelgavas Sniega diena”. Programmā paredzētas interesantas ar ziemas sportu saistītas aktivitātes dažādām vecumu grupām.

Klikšķināt, lai atvērtu

Lai kopīgi atzīmētu sniega svētkus, 16.janvārī Pasta salā notiks “Jelgavas Sniega diena”. Programmā paredzētas interesantas ar ziemas sportu saistītas aktivitātes dažādām vecumu grupām.

Pasākumā plānotas šādas aktivitātes: distanču slēpošanas aplis, veiklības brauciens ar ragaviņām, sportiski uzdevumi ar slidošanas un hokeja elementiem.

Dalībnieki aktivitāšu veikšanai tiks nodrošināti ar sporta inventāru, bet var arī ņemt līdzi savu inventāru (slēpes, ragaviņas, slidas). Sniega dienas pasākuma dalībnieki saņems apliecinājumu par piedalīšanos svētkos. Par piedalīšanos vismaz 3 aktivitāšu veidos dalībnieks saņems piemiņas medaļu. Aktivitāšu veiksmīgākajiem dalībniekiem pārsteiguma balvas.

Pasaules Sniega diena” (World Snow Day) ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ikgadējs sniega festivāls bērniem un viņu ģimenēm, kas vienlaicīgi notiek dažādās vietās visā pasaulē. Tā ir daļa no FIS programmas „Vediet bērnus uz sniega”, kuras mērķis ir dot bērniem un viņu vecākiem iespēju iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega. Iespēja izbaudīt prieku un radīt patīkamas atmiņas, kā arī radīt iedvesmu turpināt nodarboties ar ziemas aktivitātēm arī nākotnē.

Sniega dienas mērķis nav noskaidrot vai atlasīt nākamos čempionus, bet gan dot iespēju bērniem un arī viņu vecākiem pārliecināties, ka aktivitātes uz sniega var kļūt par viņu ikdienu, kas sniedz pozitīvas emocijas un nodrošina veselīgu dzīvesveidu. Vairāk par Sniega dienu un slēpošanas sportu Latvijā var iegūt LSS mājas lapā www.infoski.lv
 

Informācija sagatavota
Sporta servisa centrā