10.3 °C, 1.8 m/s, 83 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSvētkos mainīts pilsētas bibliotēku darba laiks
Svētkos mainīts pilsētas bibliotēku darba laiks
17/12/2015

Ziemassvētku un Jaunā gada svētku laikā pilsētas bibliotēkās mainīts darba laiks. 18.decembrī Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā un tās filiālēs – bibliotēkā „Pārlielupe”, Miezītes bibliotēkā un bērnu bibliotēkā „Zinītis” būs Spodrības diena, kad bibliotēkas apmeklētājiem ir slēgtas. 23.decembrī, pirmssvētku dienā, Jelgavas Zinātniskā bibliotēka strādās no pulksten 10 līdz 17, bet filiāļu darba laiks būs no pulksten 10 līdz 16. Ziemassvētkos, no 24.decembra līdz 26.decembrim, Jelgavas pilsētas bibliotēkas būs slēgtas.

Foto: Raitis Supe

Ziemassvētku un Jaunā gada svētku laikā pilsētas bibliotēkās mainīts darba laiks. 18.decembrī Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā un tās filiālēs – bibliotēkā „Pārlielupe”, Miezītes bibliotēkā un bērnu bibliotēkā „Zinītis” būs Spodrības diena, kad bibliotēkas apmeklētājiem ir slēgtas.

23.decembrī, pirmssvētku dienā, Jelgavas Zinātniskā bibliotēka strādās no pulksten 10 līdz 17, bet filiāļu darba laiks būs no pulksten 10 līdz 16. Ziemassvētkos, no 24.decembra līdz 26.decembrim, Jelgavas pilsētas bibliotēkas būs slēgtas.

30.decembrī, Jelgavas Zinātniskā bibliotēka strādās no pulksten 10 līdz 17, savukārt bibliotēka „Pārlielupe”, bērnu bibliotēka „Zinītis” un Miezītes bibliotēka strādās no pulksten 10 līdz 16.

No 31.decembra līdz 2016.gada 1.janvārim pilsētas bibliotēkas apmeklētājiem būs slēgtas.

Ar visām darba laika izmaiņām svētku laikā var iepazīties šeithttp://www.jzb.lv/lasitaja-celvedis/lasitaja-celvedis/darbalaiks/.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā