4.2 °C, 0.6 m/s, 94.6 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi“Zemgale/LLU” vēlreiz uzvar čempioni
“Zemgale/LLU” vēlreiz uzvar čempioni
16/11/2015

Sestdien Inbox.lv ledus hallē Piņķos otro reizi pagājušās sezonas čempioni apspēlēt izdevās Aigara Ciprusa trenētajai “Zemgale/LLU”. Pēc pirmā perioda jelgavnieki pret HK “Mogo” bija iedzinējos ar 0:3, bet turpmākajā spēles gaitā Juris Ziemiņš guva četrus vārtus, komanda pārņēma iniciatīvu un noturēja panākumu galotnē – 5:4.

Sestdien Inbox.lv ledus hallē Piņķos otro reizi pagājušās sezonas čempioni apspēlēt izdevās Aigara Ciprusa trenētajai “Zemgale/LLU”. Pēc pirmā perioda jelgavnieki pret HK “Mogo” bija iedzinējos ar 0:3, bet turpmākajā spēles gaitā Juris Ziemiņš guva četrus vārtus, komanda pārņēma iniciatīvu un noturēja panākumu galotnē – 5:4. Reizi precīzs jelgavniekiem bija Artūrs Āboliņš.

Pagājušajā nedēļā Jelgavas komanda bija garantējusi sev vietu Latvijas kausa izcīņas pusfinālā, bet Virslīgas regulārajā turnīrā bija uzvarētas pēdējās divas spēles pēc kārtas. Pret “Mogo” komandu līdz šim šogad aizvadītas divas spēles – sezonas ievadā piedzīvots zaudējums ar 0:3, bet atbildes spēlē jelgavnieki aizvadīja vienu no labākajām spēlēm sezonā un uzvarēja ar 4:2. 

Nākamā spēle “Zemgale/LLU” otrdien,17. novembrī, pulksten 19.30 pret HK “Prizma” Jelgavas ledus hallē. 

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē