6.3 °C, 0.3 m/s, 81.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSāksies būvdarbi Cukurfabrikas dzelzceļa stacijā
Sāksies būvdarbi Cukurfabrikas dzelzceļa stacijā
12/10/2015

VAS "Latvijas dzelzceļš" šonedēļ sāks būvdarbus Cukurfabrikas stacijā, turpinot dzelzceļa infrastruktūras modernizācijas projektu. Cukurfabrikas pieturas punktā paredzēts izbūvēt nelielu stacijas ēku ar uzgaidāmo telpu, vietu biļešu tirdzniecībai un sanitāro mezglu, kas būs piemērots arī personām ar kustības traucējumiem.

Klikšķināt, lai atvērtu

VAS “Latvijas dzelzceļš” šonedēļ sāks būvdarbus Cukurfabrikas stacijā, turpinot dzelzceļa infrastruktūras modernizācijas projektu. Cukurfabrikas pieturas punktā paredzēts izbūvēt nelielu stacijas ēku ar uzgaidāmo telpu, vietu biļešu tirdzniecībai un sanitāro mezglu, kas būs piemērots arī personām ar kustības traucējumiem.

Lai nodrošinātu pasažieru iekāpšanu un izkāpšanu no vilciena būvdarbu laikā, tiks mainītas vilciena apstāšanās vietas. Iekāpšana un izkāpšana notiks uz pašreizējām platformām, taču tās būs saīsinātas. No 22.oktobra pasažieru plūsmu novirzīs uz jaunajām pagaidu platformām, būvdarbu laikā būtiski mainot gājēju ierasto kustības virzienu – tās būs novietotas brauktuves otrā pusē.

VAS “Latvijas dzelzceļš” informē, ka modernizācijas darbu laikā maksimāli tiks saglabāts esošais vilcienu kustības grafiks, un tikai atsevišķos gadījumos iespējamas nelielas izmaiņas vilcienu kustībā, par ko pasažieri iepriekš tiks informēti.  

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē