12.2 °C, 2.5 m/s, 63.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBK „Jelgava” izsludina karsējmeiteņu atlasi
BK „Jelgava” izsludina karsējmeiteņu atlasi
07/09/2015

Turpinot iesāktās tradīcijas, arī šogad basketbola kluba „Jelgava” mājas spēļu pārtraukumā ar enerģiskiem un oriģināliem priekšnesumiem skatītāju izklaidēs karsējmeiteņu komanda. BK "Jelgava" sadarbībā ar deju studiju "Night & Day" izsludina kluba karsējmeiteņu atlasi, kas paredzēta 16.septembrī pulksten 19.30 Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a, uz pirmā laukuma.

Foto: BK “Jelgava” arhīvs

Turpinot iesāktās tradīcijas, arī šogad basketbola kluba „Jelgava” mājas spēļu pārtraukumā ar enerģiskiem un oriģināliem priekšnesumiem skatītāju izklaidēs karsējmeiteņu komanda. BK “Jelgava” sadarbībā ar deju studiju “Night & Day” izsludina kluba karsējmeiteņu atlasi, kas paredzēta 16.septembrī pulksten 19.30 Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a, uz pirmā laukuma.

Šogad plānots dažādot performances spēļu starplaikos, tik ļoti daudz nepieturoties pie klasiskajiem karsēju deju soļiem.

Uz BK “Jelgava” atlasi aicinātas visas daiļā dzimuma pārstāves vecumā no 16 līdz 25 gadiem, kuras sevi uzskata par skaistām, atraktīvām, pozitīvām, smaidīgām, komunikablām un ar dejot prasmes pamatiem. Iepriekšēja pieredze dejošanā nav obligāta.

Atlase notiks “Night & Day” deju studijas vadītājas Lindas Paulauskas vadībā, viņai palīdzēs kolēģes no studijas, savukārt žūrijas komisijā būs arī vairāki BK “Jelgava” pārstāvji un spēlētāji.

BK “Jelgava” kolektīvs cer uz lielu atsaucību, jo šī ir lieliska iespēja kļūt par daļu no kluba. Dejotājām būs iespēja vismaz divas reizes nedēļā trenēties bez maksas. Karsējas tiks arī apgādātas ar attiecīgo ekipējumu un apģērbu.

Atlasei var pieteikties, rakstot uz e-pastu , vai ierodoties uz vietas. Uz pasākumu vēlams ierasties deju vai sporta tērpā. Būs pieejamas ģērbtuves.
 
 
Informācija sagatavota
BK “Jelgava”