9.3 °C, 1.1 m/s, 71.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKonkursa „Atrodi Jelgavas pilsētas saukli” rezultāti
Konkursa „Atrodi Jelgavas pilsētas saukli” rezultāti
27/08/2015

Paldies visiem 194 aktīvajiem jelgavniekiem, kuri piedalījās konkursā laikrakstā „Jelgavas Vēstnesis”, kur bija jāatrod un jāsaskaita, cik pilsētas saukļi ir publicēti 20. augusta numurā. Pareizā atbilde – šoreiz laikrakstā bija publicēti 8 pilsētas saukļi, un pareizi atbildēja 131 dalībnieks.

Jelgavas pilsētas saukļa logo

Paldies visiem 194 aktīvajiem jelgavniekiem, kuri piedalījās konkursā laikrakstā „Jelgavas Vēstnesis”, kur bija jāatrod un jāsaskaita, cik pilsētas saukļi ir publicēti 20. augusta numurā.
 
Pareizā atbilde – šoreiz laikrakstā bija publicēti 8 pilsētas saukļi, un pareizi atbildēja 131 dalībnieks. Balvas saņem katrs desmitais pareizās atbildes autors.

Konkursā šoreiz uzvarējuši: Ina Černuha, Inese Trukšāne, Ilma Hermansone, Velta Lagzdiņa, Ivars Kačāns, Līna Treikališa, Viktorija Skļinska, Laura Grase, Anna Zvaigzne, Paula Luīze Liepa, Vita Putniņa, Māra Miķelsone un Roberts Ruskulis.

Konkursa uzvarētāji balvu no Jelgavas pilsētas pašvaldības var saņemt, iepriekš piesakoties pa tālruni 63005556 vai 63005558.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē