13.1 °C, 0.6 m/s, 65.5 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi“Prāta Vētras” koncerta apmeklētājiem būs apsargāta velonovietne
“Prāta Vētras” koncerta apmeklētājiem būs apsargāta velonovietne
20/07/2015

Jau šo sestdien, 25.jūlijā, pulksten 20.30 Jelgavā, pļavā pretī pilij izskanēs grupas “Prāta Vētra” koncerttūres “7 soļi svaiga gaisa” atklāšanas koncerts. Atbalstot aktīvu un videi draudzīgu dzīvesveidu, grupa “Prāta Vētra” un tās koncerttūres oficiālais apdrošinātājs ERGO aicina ikvienu ierasties uz koncertu ar velosipēdu. ERGO koncertā piedāvās iespēju apmeklētājiem bez maksas atstāt velosipēdus apsargātās un apdrošinātās velonovietnēs.

Atbalstot aktīvu un videi draudzīgu dzīvesveidu, grupa “Prāta Vētra” un tās koncerttūres oficiālais apdrošinātājs ERGO aicina ikvienu ierasties uz “7 soļi svaiga gaisa” koncertu Jelgavā ar velosipēdu. ERGO koncertā piedāvās iespēju apmeklētājiem bez maksas atstāt velosipēdus apsargātās un apdrošinātās velonovietnēs.
 
Velonovietne uz koncertu Jelgavā būs pieejama līdz 400 velosipēdiem. ERGO velonovietne būs atvērta jau divas stundas pirms koncerta un darbosies visu tā laiku līdz pusnaktij. Gan velosipēdu glabāšana, gan apdrošināšana “Prāta Vētras” koncertu apmeklētājiem būs bez maksas.
 
Rezervēt vietu apsargātajā un apdrošinātajā velonovietnē iespējams ERGO Facebook profilā nedēļu pirms “Prāta Vētras” koncerta. Uz koncertu Jelgavā velonovietņu rezervācija pieejama jau no piektdienas, 17. jūlija.
 
ERGO ir “Prāta Vētras” koncerttūres “7 soļi svaiga gaisa” oficiālais apdrošinātājs, nodrošinot pasākumu nepārtrauktības polisi viena miljona eiro vērtībā. Ar šo īpašo apdrošināšanas polisi “Prāta Vētra” un un ERGO rūpējas, lai apmeklētāji var baudīt koncertus bez bažām, piemēram, par to pārtraukšanu nepiemērotu laika apstākļu vai jebkādu citu nejaušu iemeslu dēļ. 
 
 
Papildu informācija
Inese Kronberga
ERGO komunikācijas vadītāja
Tāl.: 67081941; mob. 29215409
E-pasts: inese.k