7.7 °C, 0.8 m/s, 95.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiŠovā “Latvijas novadu cīņas” – jelgavnieki
Šovā “Latvijas novadu cīņas” – jelgavnieki
10/06/2015

Ceturtdien, 11.jūnijā, LTV1 erudīcijas šovā "Latvijas Novadu Cīņas" par nedēļas gudrākā novada titulu sacentīsies Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) komanda un profesors Aldis Kārkliņš. Jelgavnieki šoreiz arī šova muzikālo viesu lomā – "Jelgavas deju orķestris" komponista un trompetista Viļņa Dumpja vadībā.

Publicitātes foto

Ceturtdien, 11.jūnijā, LTV1 erudīcijas šovā “Latvijas Novadu Cīņas” par nedēļas gudrākā novada titulu sacentīsies Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) komanda un profesors Aldis Kārkliņš. Jelgavnieki šoreiz arī šova muzikālo viesu lomā – “Jelgavas deju orķestris” komponista un trompetista Viļņa Dumpja vadībā.

Šonedēļ “Latvijas novadu cīņas” uzņem jaunus apgriezienus, un cīņa par gudrākā novada titulu kļūst nopietna – spēlē iesaistās zinātnieki! Aizstāvēt Latgales godu dodas Rēzeknes Augtskolas komanda, Latvijas Universitātes komanda, bet Zemgali spēlē pārstāv LZA loceklis, LLU profesors Aldis Kārkliņš un LLU komanda: Elīna Pētersone – LLU Tehniskās fakultātes 1.kursa studente, Juris Strods – LLU Tehniskās fakultātes 2. kursa students, LLU Meža fakultātes 1.kursa mağistrants Andris Bērziņš.

Sīvajā cīņā par nedēļas gudrākā novada titulu spēles dalībniekus atbalstīs un uzmundrinās “Jelgavas deju orķestris”, kura vadītājs ir trompetists, komponists jelgavnieks Vilnis Dumpis. “Jelgavas deju orķestrī” dzirdēsim arī saksofonistu Aigaru Čudaru, bundzenieku Ainaru Ansonu un citus pazīstamus Jelgavas mūziķus.

Šovu varēs vērot 11.jūnijā pulksten 21.15 LTV1 un ltv.lsm.lv.

 
Informācija sagatavota
Producentu grupā “HansaMedia”