10.6 °C, 2.5 m/s, 83.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJaunajiem basketbolistiem Latvijā bronza
Jaunajiem basketbolistiem Latvijā bronza
19/05/2015

Jelgavas BJSS U-14 vecuma sportisti VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgā izcīnījuši bronzas medaļas. Talantu piecniekā iekļauts jelgavnieku spēlētājs Daniels Gersons.

Foto: no komandas arhīva

Jelgavas BJSS U-14 vecuma sportisti VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgā izcīnījuši bronzas medaļas. Talantu piecniekā iekļauts jelgavnieku spēlētājs Daniels Gersons.

Komandas treneris ir Jānis Vītols. U-14 grupas (2001. dzimšanas gads) finālturnīrs notika Ogrē, un pirmajā spēlē Jelgavas komanda trešajā spēles pagarinājumā ar rezultātu 73:71 pārspēja Ventspils komandu, kas vēlāk izcīnīja čempionu titulu. Tālāk sekoja zaudējums „VEF/Jugla” komandai ar rezultātu 36:43. Trešā spēle ar Valmieras komandu bija izšķirošā – to jelgavnieki uzvarēja ar rezultātu 57:43 un izcīnīja tiesības pusfinālā cīnīties ar „Rīga/DSN” komandu par iekļūšanu finālsacensībās. Iepriekšējās fiziski un emocionāli grūtās spēles un zaudējums pusfinālā neļāva jelgavniekiem cīnīties par zelta medaļām.

Finālspēlē Ventspils komanda „Spars” ar 62:43 pārspēja BJBS „Rīga/DSN”. Spēlē par trešo vietu Jelgavas komanda ar 48:43 pieveica BJBS „Rīga/Rīdzene”. Bronzas medaļu ieguvēji: Roberts Grībergs, Daniels Gersons, Toms Mūrnieks, Rinalds Krivošenoks, Rimants Enģelis, Bruno Zeltiņš, Juris Miķelsons, Toms Truksnis, Kristians Miglinieks, Dāvis Miglinieks, Kristers Znotiņš, Ralfs Brālēns, Hardijs Švarcs, Kristians Eglītis un treneris Jānis Vītols.

Talantu piecniekā iekļautie spēlētāji: Kristaps Ķilps (Ventspils „Spars”), Roberts Bērziņš (BJBS „Rīga/DSN”), Daniels Gersons (Jelgavas BJSS), Niklāvs Nemme (BJBS „Rīga/Rīdzene”), Ojārs Bērziņš (Valmiera).
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē