11 °C, 4.3 m/s, 53.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBibliotēkā – tautasdziesmu dziedāšana un Jauno grāmatu diena
Bibliotēkā – tautasdziesmu dziedāšana un Jauno grāmatu diena
13/04/2015

15. aprīlī pulksten 18 Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā (JZB) notiks tautasdziesmu dziedāšanas vakars "Ūsiņš jāja pieguļā Ar deviņi kumeliņi; Es tecēju vārtu vērt, Man atdeva devīto.". Savukārt 16.aprīlī ikviens gaidīts uz Jauno grāmatu dienu.

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

15. aprīlī pulksten 18 Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā (JZB) notiks tautasdziesmu dziedāšanas vakars “Ūsiņš jāja pieguļā Ar deviņi kumeliņi; Es tecēju vārtu vērt, Man atdeva devīto.”. Savukārt 16.aprīlī ikviens gaidīts uz Jauno grāmatu dienu.

Trešdien uz tautasdziesmu dziedāšanu gaidīti jelgavnieki, kuriem ir vēlme dziedāt, dungot, klausīties tautasdziesmas un iet rotaļās. Vairāk informācijas par šo pasākumu: 29338137 (Līvija) vai 63007745 (Dzintra).

Bet katra mēneša trešajā ceturtdienā JZB lasītavā notiek Jauno grāmatu diena. Tā ir lieliska iespēja iepazīties ar visiem pēdējā mēneša laikā saņemtajiem jaunumiem, kā arī pieteikties rindā populārāko grāmatu saņemšanai uz mājām. Ikdienā jaunumiem var sekot līdz Jelgavas bibliotēku elektroniskajā kopkatalogā, kā arī ikviens aicināts kļūt par autorizētu lietotāju un izmantot e-pakalpojumu „Mana bibliotēka: e-katalogs, grāmatu rezervēšana, pagarināšana internetā”.

                      
Informācija sagatavota
JZB