8.6 °C, 0.6 m/s, 89.8 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi„Zemgalei” atkal nepietiek spēka 3. periodam
„Zemgalei” atkal nepietiek spēka 3. periodam
01/04/2015

Otro zaudējumu Latvijas hokeja Virslīgas bronzas sērijā pret HK „Liepāja” hokejistiem piedzīvoja „Zemgale/LLU”. Arī šoreiz pēc divām trešdaļām uz tablo bija neizšķirts, bet diemžēl scenārijs- tāds pats kā iepriekšējā spēlē un rezultātā sakāve ar 3:7. Ceturtdien Jelgavā komandas aizvadīs trešo spēli.

Otro zaudējumu Latvijas hokeja Virslīgas bronzas sērijā pret HK „Liepāja” hokejistiem piedzīvoja „Zemgale/LLU”. Arī šoreiz pēc divām trešdaļām uz tablo bija neizšķirts, bet diemžēl scenārijs- tāds pats kā iepriekšējā spēlē un rezultātā sakāve ar 3:7.

Regulārās sezonas ietvaros jelgavnieki divās spēlēs bija pratuši pieveikt liepājniekus, bet trīs spēlēs piedzīvoti zaudējumi. Bronzas sērijas pirmajā spēlē „Zemgale/LLU” aizvadīja kvalitatīvas divas trešdaļas, taču trešajā periodā komandai pietrūka spēka, jo bijušas gan smagas spēles iepriekš, gan arī spēlētāju soliņš palicis pavisam īss.

Ceturtdien sērijas trešā spēle, kas jelgavnieku zaudējuma gadījumā varētu būt pēdējā spēle sezonā. Mača sākums Jelgavas ledus hallē pulksten 19.30. 

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē