9.7 °C, 1.5 m/s, 82.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā – starptautiska studentu zinātniskā konference
Jelgavā – starptautiska studentu zinātniskā konference
11/03/2015

24. aprīlī Jelgavas pils aulā notiks starptautiska zinātniskā konference "Studenti ceļā uz zinātni" (Students on their Way to Science), kas jau desmito reizi pulcēs studējošos no Latvijas un citām valstīm. Konferenci organizē Latvijas Lauksaimniecības universitāte.

Foto: LLU arhīvs

24. aprīlī Jelgavas pils aulā notiks starptautiska zinātniskā konference “Studenti ceļā uz zinātni” (Students on their Way to Science), kas jau desmito reizi pulcēs studējošos no Latvijas un citām valstīm. Konferenci organizē Latvijas Lauksaimniecības universitāte.
 
Ikviens bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras students aicināts piedalīties 10. Starptautiskajā zinātniskajā konferencē “Studenti ceļā uz zinātni”. Interesenti ar saviem ziņojumiem konferencei var pieteikties līdz 16. martam.

Konferencei plānotas dažādas tematiskās sekcijas lauksaimniecībā, veterinārmedicīnā, pārtikas zinātnē, inženierzinātnē, izglītībā, informācijas tehnoloģijās, būvniecībā, vides apsaimniekošanā, ainavu arhitektūrā, zemes ierīcībā un ģeodēzijā, mežsaimniecībā un kokapstrādē un sociālajās zinātnēs, tai skaitā, ekonomikā, vadībā un administrēšanā, socioloģijā.

Konferences mērķis ir zinātnisko pētījumu popularizēšana, pieredzes apmaiņa, kā arī svešvalodas prasmju attīstīšana un starpkultūru komunikācijas veidošana. Konferences darba valoda ir angļu, līdz ar to svešvalodas prasmju attīstīšana ir viens no būtiskiem ieguvumiem konferences dalībniekiem.

Jāpiebilst, ka konferences viesu vērtējumā tā ir viena no lielākajām studentu zinātniskajām konferencēm Centrālajā un Austrumeiropā.

Detalizēta informācija un pieteikšanās konferencei – mājas lapā: www.sws.llu.lv

Informācija sagatavota
LLU