11 °C, 3.9 m/s, 55.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSveic 2014.gada labākos JAP šoferus
Sveic 2014.gada labākos JAP šoferus
17/02/2015

17.februārī jau otro gadu pēc kārtas SIA „Jelgavas autobusa parks” (JAP) un pilsētas domes vadība sveic šoferus, kuri pērnajā gadā uzrādījuši labākos rezultātus. Pilsētas nozīmes pasažieru pārvadājumos apbalvojumi piešķirti Valērijam Dudkinam, Andrim Apsītim un Ivetai Ezītei, bet reģionālajos starppilsētu pasažieru pārvadājumos tika sveikti Raimonds Seleckis, Antons Kuņickis un Igors Strazds.

Foto: Raitis Supe

Šodien, 17.februārī, jau otro gadu pēc kārtas SIA „Jelgavas autobusa parks” (JAP) un pilsētas domes vadība sveic šoferus, kuri pērnajā gadā uzrādījuši labākos rezultātus.

Pilsētas nozīmes pasažieru pārvadājumos apbalvojumi piešķirti Valērijam Dudkinam, Andrim Apsītim un Ivetai Ezītei, bet reģionālajos starppilsētu pasažieru pārvadājumos tika sveikti Raimonds Seleckis, Antons Kuņickis un Igors Strazds.

Visiem pērnā gada labākajiem šoferiem piešķirti Pateicības raksti un naudas prēmijas.

Jāiebilst, ka 2013. gadā JAP aizsāka tradīciju katru mēnesi apbalvot labākos autobusa vadītājus, kuri uzrādījuši labākos rezultātus pilsētas nozīmes un reģionālajos starppilsētu pasažieru pārvadājumos, izvērtējot paveiktā darba kvalitāti, apjomu, autobusa tehnisko stāvokli un degvielas patēriņu, kā arī pasažieru sūdzības, ja tādas saņemtas.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē