4.1 °C, 2.5 m/s, 76.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiRīt – Junioru universitātes nodarbības
Rīt – Junioru universitātes nodarbības
23/01/2015

24. janvārī pulksten 10 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notiks Junioru universitātes  nodarbības. Dabaszinātņu un matemātikas entuziasti no Jelgavas pilsētas skolu 5., 6., 7. un 8. klasēm tiksies interesantās un izglītojošās nodarbībās, kurās mācīsies skaitļu sadalīšanu reizinātājos, apgūs animāciju veidošanu programmā "Scratch", uzzinās par vielu īpašībām un to, kā uzturs maina cilvēka izskatu, kā arī gūs citas interesantas un noderīgas zināšanas.

Foto: ZRKAC arhīvs

24. janvārī pulksten 10 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notiks Junioru universitātes  nodarbības. Dabaszinātņu un matemātikas entuziasti no Jelgavas pilsētas skolu 5., 6., 7. un 8. klasēm tiksies interesantās un izglītojošās nodarbībās, kurās mācīsies skaitļu sadalīšanu reizinātājos, apgūs animāciju veidošanu programmā “Scratch”, uzzinās par vielu īpašībām un to, kā uzturs maina cilvēka izskatu, kā arī gūs citas interesantas un noderīgas zināšanas. 

Junioru universitāte ir Jelgavas pilsētas pašvaldības atbalstīta mērķprogramma spējīgiem un talantīgiem skolēniem, kuras mērķis ir nodrošināt atbalstu eksaktajos mācību priekšmetos un veicināt skolēnu radošo un tehnisko domāšanu dabaszinātnēs un matemātikā.

Vairāk par Junioru universitāti varat uzzināt šeit.
 

Informācija sagatavota
ZRKAC