5 °C, 1.8 m/s, 77.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLLU ir sācies 2015.gada ziemas izlaidumu laiks
LLU ir sācies 2015.gada ziemas izlaidumu laiks
17/01/2015

16. janvārī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) notika pirmais 2015. gada izlaidums, kurā diplomus saņēma profesionālās maģsitra studiju programmas "Pārtikas higiēna" absolventes. Ar Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF) maģistrantu izlaidumu ir sācies 2015.gada ziemas izlaidumu laiks LLU.

Publicitātes foto

16. janvārī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) notika pirmais 2015. gada izlaidums, kurā diplomus saņēma profesionālās maģsitra studiju programmas “Pārtikas higiēna” absolventes. Ar Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF) maģistrantu izlaidumu ir sācies 2015.gada ziemas izlaidumu laiks LLU.

VMF profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmu “Pārtikas higiēna” šogad absolvē 6 jaunās maģistres: Kristīne Bieziņa, Edīte Elksnīte, Zane Krūmiņa, Monta Ozoliņa, Santa Siņavska un Zane Stepanoviča. Speciālistes savos studiju noslēguma darbos analizēja dažādus drošības un higiēnas aspektus maizē, dzeramajā jogurtā, jūras produktos, topinambūros, burkānu sulā un zivju ēdienos.

VMF dekāns Ilmārs Dūrītis izlaidumā atklāja, ka lepojas ar savā fakultātē sagatavotajiem speciālistiem, kas strādā sabiedrības kopējam labumam, jo tāda ir ikviena cilvēka dzīves misija. Turpretim studenti pateicās LLU par radīto mājas sajūtu un sniegtajām zināšanām un prasmēm, kas ļāvušas profesionāli augt.

Studiju programmā “Pārtikas higiēna” sagatavo speciālistus – profesionālos maģistrus ar specializāciju pārtikas higiēnā darbam pārtikas apritē iesaistītos uzņēmumos un valsts pārvaldes iestādēs, kuri ir spējīgi patstāvīgi pielietot zināšanas pārtikas nekaitīguma un drošuma jomā visā pārtikas ķēdē, uzņēmumos izstrādāt un uzturēt pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas.

Informācija sagatavota
Latvijas Lauksaimniecības universitātē