6.4 °C, 2.4 m/s, 75.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLabākie JAP šoferi decembrī – N.Šukelovičs un I.Ezīte
Labākie JAP šoferi decembrī – N.Šukelovičs un I.Ezīte
16/01/2015

Par sasniegtajiem darba rādītājiem 2014.gada decembrī SIA „Jelgavas autobusu parks” (JAP) labākā autobusa vadītāja statuss piešķir Nikolajam Šukelovičam un Ivetai Ezītei. Savukārt februārī tiks paziņoti arī autobusa vadītāji ar visaugstākajiem darba sasniegumiem 2014. gada griezumā.

Iveta Ezīte

Nikolajs Šukelovičs

Par sasniegtajiem darba rādītājiem 2014.gada decembrī SIA „Jelgavas autobusu parks” (JAP) labākā autobusa vadītāja statuss piešķir Nikolajam Šukelovičam un Ivetai Ezītei.

Par decembra labāko JAP autobusa vadītāju reģionālajos starppilsētu pasažieru pārvadājumos atkārtoti atzīts N.Šukelovičs, bet Jelgavas pilsētas pasažieru pārvadājumos pirmo reizi atzīta uzņēmumā par šoferi strādājošā dāma – I.Ezīte.

JAP informē, ka februāra beigās tiks paziņoti arī 2014.gada labākie šoferi, kuri par sasniegumiem saņems naudas balvu un īpašu nozīmīti, kas apliecina, ka pasažierus pārvadā atzinību izpelnījies autobusa vadītājs

Nosakot labāko šoferi, tika vērtēts paveiktā darba apjoms un kvalitāte, autobusa tehniskais stāvoklis, finanšu rādītāji un degvielas patēriņš, kā arī vai autobusa vadītājam nav pārkāpumu un sūdzību.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē