13.1 °C, 2.3 m/s, 48.6 %

Jaunumi

Sākumlapa Jaunumi750. jubilejas gadu sagaidīsim Pasta salā!
750. jubilejas gadu sagaidīsim Pasta salā!
30/12/2014

Jelgavas pilsēta informē par iespējām, kur ikvienam jautri pavadīt veco un sagaidīt Jauno, 2015.gadu. Īsi pirms pusnakts ikviens aicināts uz Pasta salu, kur norisināsies Jelgavas 750. jubilejas gada ieskaņas salūts!

Foto: Jelgavas reģionālā tūrisma centra arhīvs

Jelgavas pilsēta informē par iespējām, kur ikvienam pilsētā jautri pavadīt veco un sagaidīt Jauno, 2015.gadu.

31.decembrī pulksten 21 pilsētas kultūras namā sāksies Jaungada balle, kurā spēlēs grupa “TirkizBand”. Vakara gaitā paredzētas dažādas atrakcijas, karaoke un pārsteigumi.

Tāpat pulksten 21 Jaungada sagaidīšanas ballīte norisināsies atpūtas centrā “Dianda”, Akadēmijas ielā 21, kur par deju mūziku rūpēsies dīdžejs, ikviens varēs uzspēlēt boulingu, bet pusnaktī gaidāma uguņošana.

Pulksten 22 – Masku balle izklaides un atpūtas centrā “Klondaika”, Driksas ielā 4. Pusnaktī gaidāma šampanieša piramīda un „zelta salūts”. Vakara gaitā būs nelielas dāvaniņas un dažādas atrakcijas.

Arī klubā „Tonuss”, Uzvaras ielā 12, pulksten 22 sāksies Masku balle, kurā ar krāsainiem šoviem un atrakcijām apmeklētājus priecēs vakara vadītāji – Jelgavas Jaunā teātra salatēvu komanda. Par vakara muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžeji, savukārt ar priekšnesumiem visas nakts garumā priecēs burvju mākslinieks un BALTIC DANCE TEAM dejotāji un interaktīvo šovu meistari.

Klubā „Jelgavas krekli”, Lielajā ielā 19a, pulksten 23 – Jaungada nakts sagaidīšana kopā ar grupu “Bermudu divstūris” un DJ Andri Ozolu. Pusnaktī – šampanieša piramīda. Ieeja – svinīgos tērpos.

Pulksten 23.30 ikviens aicināts sagaidīt 2015.gadu Pasta salā! Par muzikālo noformējumu, sagaidot Jauno gadu, parūpēsies DJ Erminass. Pēc pusnakts klātesošos uzrunās Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, un tiks rādīta Jelgavas Pilsētas svētku gājiena, kas šogad tika atzīts par garāko Pilsētas svētku gājienu Latvijā, video montāža. Pēc Jaunā gada sagaidīšanas pulksten 0.25 sekos Jelgavas 750. jubilejas gada ieskaņas salūts! Zeme, griežoties ap savu asi, diennaktī izdara vienu pilnu apgriezienu – ik pa brīdim šķērsojot kādu no meridiāniem. Latviju šķērso astoņi meridiāni, līdz ar to vietējais laiks atpaliek no vidējā pieņemtā valstī. Tieši tāpēc Jelgavā jaunais gads pēc vietējā laika iestājas pulksten 0.25, kad meridiāns šķērso Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torni. Pēc uguņošanas jelgavnieki un arī viesi aicināti kopā dziedāt Jelgavas dziesmu “Satiksimies Jelgavā!”.

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē