26 °C, 2 m/s, 49.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAIESEC izsludina jauno biedru uzņemšanu
AIESEC izsludina jauno biedru uzņemšanu
25/09/2014

Pasaulē lielākā studentu un jauniešu vadītā organizācija AIESEC izsludina jauno biedru uzņemšanu. Pieteikties aicināti visi studenti vai nesenie augstskolu absolventi, kas vēlas attīstīt savas prasmes un zināšanas. Piesakies līdz 5.oktobrim un kļūsti par tās biedru!

Publicitātes foto

Pasaulē lielākā studentu un jauniešu vadītā organizācija AIESEC izsludina jauno biedru uzņemšanu. Piesakies līdz 5.oktobrim un kļūsti par tās biedru!
 
Pieteikties aicināti visi studenti vai nesenie augstskolu absolventi, kas vēlas attīstīt savas prasmes un zināšanas tādās sfērās kā finanšu vadība, personāla vadība, projektu vadība, jurisprudence, komunikācijas un sabiedriskās attiecības, informācijas tehnoloģijas, ārējās attiecības, starptautisko prakšu koordinēšana, kā arī iesaistīties dažāda veida projektos, doties praksē vai brīvprātīgajā darbā uz ārzemēm, iegūt kontaktus biznesa vidē un draugus visā pasaulē.
 
25. septembrī 18:30 Alberta koledžā, skolas ielā 22, norisināsies informatīvais vakars, kur esošie AIESEC organizācijas biedri dalīsies pieredzē par to, kā dalība organizācijā ir veicinājusi viņu izaugsmi un attīstību dažādās dzīves jomās. Tikšanās laikā interesentiem būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes klātienē.
 
AIESEC ir bezpeļņas organizācija, kura darbojas 124 pasaules valstīs jau 65 gadus. AIESEC mērķis ir mudināt studentus kļūt par līderiem sabiedrībā un sekmēt to profesionālo izaugsmi, piedaloties dažādos vietējā un starptautiskā mēroga projektos. AIESEC Latvijā darbojas 20 gadus, vadot pārstāvniecības Rīgā un Valmierā.
 
Vairāk informācijas par AIESEC un pieteikuma anketa pieejama http://www.aiesec.lv. Sīkākai informācijai seko mums sociālajos tīklos:
 

Plašāka informācija:
www.aiesec.lv
http://www.facebook.com/AIESEC.Latvia
http://twitter.com/AIESECRiga
Vai arī raksti uz e-pastu: