26 °C, 2 m/s, 49.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBK „Jelgava” Lietuvā izcīna 3.vietu
BK „Jelgava” Lietuvā izcīna 3.vietu
18/09/2014

Trešdien, 17.septembrī Lietuvas pilsētā Utenā basketbola klubs "Jelgava" aizvadīja spēli lietuviešu basketbolista Jona Valaičiūna kausa izcīņas turnīrā pret Ķedaiņu "Nevežis". Jelgavnieki ar rezultātu 97:83 turnīrā izcīnīja 3.vietu un saņēma piemiņas kausu.

Foto: Krišjānis Grantiņš

Trešdien, 17.septembrī Lietuvas pilsētā Utenā basketbola klubs “Jelgava” aizvadīja spēli lietuviešu basketbolista Jona Valaičiūna kausa izcīņas turnīrā pret Ķedaiņu “Nevežis”. Jelgavnieki ar rezultātu 97:83 turnīrā izcīnīja 3.vietu un saņēma piemiņas kausu.
 
Rezultatīvākais BK “Jelgava” komandā ar 22 punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Kristaps Pļavnieks, savukārt Dāvis Geks sakrāja 20 punktus.
 
Jelgavas basketbola kluba vadība par dalību turnīrā izsaka pateicību Latvijas klubam “VEF Rīga”, kas jelgavniekiem piedāvāja iespēju aizvadīt turnīra bronzas maču, jo rīdziniekiem notika neparedzēta plānu maiņa un bija jādodas atpakaļ uz Rīgu.
 
Nākamo pārbaudes spēli BK „Jelgava” aizvadīs sestdien, 20.septembrī, pulksten 17 Zemgales olimpiskajā centrā pret vienību Jonišķu “Delikatesas” no Lietuvas.
Ieeja uz spēli bez maksas.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē