12.9 °C, 2.9 m/s, 63.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVecākus izglītos par bērnu zīdīšanu
Vecākus izglītos par bērnu zīdīšanu
23/08/2014

Jelgavas Zinātniskā bibliotēka sadarbībā ar Latvijas Vecāku kustību aicina jaunos un topošos vecākus apmeklēt izglītojošus tematiskos pasākumus katru mēnesi. Pirmais bezmaksas seminārs 2 stundu garumā "Bērna zīdīšana – teorija un prakse" notiks 28. augustā Krišjāņa Barona zālē divās plūsmās – pulksten 12 un 16.

Jelgavas Zinātniskā bibliotēka sadarbībā ar Latvijas Vecāku kustību aicina jaunos un topošos vecākus apmeklēt izglītojošus tematiskos pasākumus katru mēnesi. Pirmais bezmaksas seminārs 2 stundu garumā “Bērna zīdīšana – teorija un prakse” notiks 28. augustā Krišjāņa Barona zālē divās plūsmās – pulksten 12 un 16.

Semināru realizē Zīdīšanas konsultantu asociācija Slimību profilakses centra projekta ietvaros visā Latvijā. Vadītāja būs Sandra Lase – kompetenta lektore par zīdīšanas jautājumiem.

Pieteikties uz lekciju var, zvanot pa tālruni 26482060 (Ilze) vai 29168848 (Inga).

Seminārā „Bērna zīdīšana – teorija un prakse”, kas ilgs 2 stundas, būs iekļauta gan teorētiskā informācija, gan praktiski padomi zīdīšanas jautājumos, laiks tiks atvēlēts arī diskusijai un savstarpējai pieredzes apmaiņai. Tiks apskatīti jautājumi par zīdīšanas sākšanu, kā noteikt, vai bērniņam pietiek piena, kā rīkoties, ja tas pietrūkst, kā beigt bērna zīdīšanu un citas tēmas. Topošās un jaunās mammas varēs apgūt zīdīšanas pozas, kā arī iepazīties ar zīdīšanas palīglīdzekļiem.

Vairāk par pasākuma norisi lasi šeit.

Informācija sagatavota
Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā