20.1 °C, 3.9 m/s, 85.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSarunu cikla „Cepums ar slavenību” viesis – Lauris Klēbahs
Sarunu cikla „Cepums ar slavenību” viesis – Lauris Klēbahs
06/05/2014

Sākoties vasaras motociklu sezonai un pirmajam Austrumeiropas čempionātam stuntridingā "Ghetto streetbike freestyle", ko organizē lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība Latvijā "Ghetto Games", sarunu cikls „Cepums ar slavenību” 8. maijā pulksten 17 bistro „Silva” Konferenču zālē piedāvā tikšanos ar ielas motociklu freestyle triku meistaru Latvijā un čempionāta dalībnieku, jelgavnieku Lauri Klēbahu.

Klikšķināt, lai atvērtu

Sākoties vasaras motociklu sezonai un pirmajam Austrumeiropas čempionātam stuntridingā “Ghetto streetbike freestyle”, ko organizē lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība Latvijā “Ghetto Games”, sarunu cikls „Cepums ar slavenību” 8. maijā pulksten 17 bistro „Silva” Konferenču zālē piedāvā tikšanos ar ielas motociklu freestyle triku meistaru Latvijā un čempionāta dalībnieku, jelgavnieku Lauri Klēbahu.

Sarunu cikla „Cepums ar slavenību” mērķis ir radīt jauniešiem iespēju tuvāk iepazīt Latvijā zināmas personības un dažādu profesiju aizkulises neformālā gaisotnē. Pirmo reizi sarunu cikla laika jauniešiem tiks dota iespēja atklāt profesionālā sporta aizkulises.

Stantraidings ir ielas motociklu freestyle jeb triku izpildīšana ar ielas motociklu. Šobrīd šis ir jaunākais un vismazāk pārstāvētais moto sporta veids pasaulē un Latvijā. Jelgavnieks Lauris Klēbahs agrāk nodarbojies ar basketbolu, tad 11 gadus ar mototriālu, bet nu jau 6 gadus ir kaislīgs stantraidinga pārstāvis. Lauris regulāri veido šova programmas ar jauniem, neredzētiem un dzīvībai bīstamiem trikiem gan pašmāju pilsētas svētkiem un ballītēm, gan šova programmām ārpus Latvijas. Pagājušajā gadā ar lieliem panākumiem šovu programmas izrādītas Sibīrijā, taču šīs sezonas viens no lielākajiem pasākumiem būs gaidāmais “Ghetto streetbike freestyle” – pirmais Austrumeiropas čempionāts Latvijā, kas no 9. līdz 10. maijam norisināsies Rīgā.

Ieeja uz „Cepums ar slavenību” ir bez maksas. Sarunu ciklu organizē Bērnu un jauniešu centra „Junda” Jauniešu klubs un biedrība „Kultūras un mākslas centrs „NāTRE””.
 

Informācija sagatavota
Bērnu un jauniešu centrā „Junda”