21.3 °C, 3.2 m/s, 78.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPiedzīvojumu sacensībās „Mana, tava Mītava”
Piedzīvojumu sacensībās „Mana, tava Mītava”
03/05/2014

17.maijā Sabiedrības integrācijas pārvalde aicina 4.,5., un 6. klašu skolēnus kopā ar skolotājiem vai vecākiem piedalīties orientēšanās un piedzīvojumu sacensībās „Mana, tava Mītava”. Sacensību starts pulksten 17 pie Sabiedrības integrācijas pārvaldes. Savu dalību sacensībām jāpiesaka līdz 13.maijam.

Foto: Ivars Veiliņš

17.maijā Sabiedrības integrācijas pārvalde aicina 4.,5., un 6. klašu skolēnus kopā ar skolotājiem vai vecākiem piedalīties orientēšanās un piedzīvojumu sacensībās „Mana, tava Mītava”.

Sacensību starts pulksten 17 (reģistrēšana no pulksten 16:30) pie Sabiedrības integrācijas pārvaldes (Sarmas iela 4). Lai piedalītos sacensībās komanda jāpiesaka līdz 13.maijam, nosūtot pieteikumu uz e-pastu: (norādot: komandas nosaukumu, dalībnieku vārdus, uzvārdus, izglītības iestādes nosaukumu, klasi, pieaugušā kontaktinformāciju (e-pasts, mob. tālr. numurs), jāpiemin, ka komandā jābūt sešiem skolēniem un vienam pieaugušajam (skolotājs vai vecāks)).

Papildinformāciju par dalību sacensībās un uzdevumiem var atrast sacensību nolikumā vai zvanot pa tālr.: 63005527, 27842165 (Jeļena Grīsle, Jaunatnes lietu speciāliste).

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrības integrācijas pārvaldē