17.5 °C, 1.8 m/s, 94.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNeformālā konference „Tavai nākotnei”
Neformālā konference „Tavai nākotnei”
25/03/2014

Jelgavas bērnu un jauniešu centra „Junda” Jauniešu kluba dalībnieki sadarbībā ar Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) „Jaunajiem līderiem” jau otro gadu organizē neformālo konferenci Jelgavas jauniešiem "Tavai nākotnei". NEkonference notiks 4. aprīlī ZRKAC, Svētes ielā 33, no pulksten 13 līdz 19.

Klikšķināt, lai atvērtu

Jelgavas bērnu un jauniešu centra „Junda” Jauniešu kluba dalībnieki sadarbībā ar Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) „Jaunajiem līderiem” jau otro gadu organizē neformālo konferenci Jelgavas jauniešiem “Tavai nākotnei”. NEkonference notiks 4. aprīlī ZRKAC, Svētes ielā 33, no pulksten 13 līdz 19.
 
Neformālās konferences laikā ikviens jaunietis vecumā no 13 līdz 25 gadiem varēs uzzināt par Latvijas lielāko augstskolu piedāvājumu, iepazīties ar interesantu profesiju pārstāvjiem un darboties kopā ar citiem talantīgiem jauniešiem.
 
Pasākuma mērķis ir motivēt jauniešus aktīvi darboties, nebaidīties no grūtībām, kā arī saprast nākotnes plānus, apdomājot savu nākotnes profesiju un izvēlēto karjeru, tiekoties ar profesiju pārstāvjiem klātienē. Seminārnodarbības NEkonferences laikā:
13:00 – 13:30 pasākuma dalībnieku reģistrācija;
13:30 – 13:50 NEkonferences atklāšana;
14:00 – 15:30 Rīgas Stradiņa universitātes (RSU), projekta „Augstskolu anatomija”, Latvijas Universitātes (LU), Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA), Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) un Banku augstskolas prezentācijas;
15:40 – 16:20 Kafijas pauze;
16:20 – 17:00 Žurnāla „Sīrups”, L. Liberta (www.sula.lv), Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU), Dream Foundation (www.dreamfoundation.eu) un Eiropas Brīvprātīgā darba projekta „One 4 All – All 4 One” dalībnieku no Polijas un Gruzijas uzstāšanās;
17:10 – 18:20 Andreja Mediņa pieredze, darbojoties Bruknas muižā, un stāsts no modes mākslinieka un dziedātāja Kašera jeb Kaspara Blūma-Blūmaņa.

Pieteikšanās šeit.

Vairāk informācijas: http://www.draugiem.lv/jjk/ vai http://junda.lv/i/7/

 
Informācija sagatavota
 BJC „Junda” Jauniešu klubā