16.9 °C, 1.4 m/s, 92.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiInformatīvs seminārs par lietvedības un arhīva kārtošanu ES fondu projektos
Informatīvs seminārs par lietvedības un arhīva kārtošanu ES fondu projektos
24/03/2014

Zemgales plānošanas reģiona ES Struktūrfondu informācijas centrs 2.aprīlī pulksten 10 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra Mazajā zālē, Svētes ielā 33, organizē bezmaksas semināru par lietvedības un arhīva kārtošanu ES fondu projektos.

Semināru vadīs Latvijas Nacionālā arhīva direktora vietnieks Gatis Karlsons. Semināra dalībniekiem būs iespēja gūt informāciju par lietvedības un arhīva kārtošanu ES fondu projektos. Seminārā runās par šādiem tematiem:

  • ES struktūrfondu projektu realizācijas dokumentēšana un dokumentu uzskaite, dokumentu, tostarp elektronisko, glabāšanas termiņa noteikšana aktīvajā dzīves cikla posmā;
  • ES struktūrfondu projektu dokumentu nodošana iestādes arhīva glabāšanā, glabāšanas ilgums un kārtība, uzskaites dokumentu noformēšana, lietu nomenklatūra kā uzskaites dokuments, lietu saraksti, arhīviskais apraksts;
  • Latvijas Nacionālā arhīva darbs ES struktūrfondu projektu dokumentu izvērtēšanā.
Seminārā aicināti piedalīties pašvaldību speciālisti, izglītības iestāžu un nevalstisko organizāciju pārstāvji, esošie un topošie uzņēmēji, kā arī ikviens interesents.

Dalību seminārā pieteikt līdz 1.aprīlim pulksten 15 pa tālruni 65207419, 28356611, vai rakstot uz e-pastu: , norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto institūciju, tālruni vai e-pastu, kā arī semināra norises vietu. Pieteikties var arī, izmantojot elektronisko pieteikšanās formu šeit.

Ar dienas kārtību var iepazīties www.esfondi.zemgale.lv sadaļā „Semināri”.

Tiem, kuri vēlas saņemt izdales materiālus – prezentācijas, pieteikšanās obligāta.

Informācija sagatavota
Zemgales plānošanas reģionā