19.5 °C, 2.5 m/s, 92.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā cīņa pret Rīgas VEF komandu
Jelgavā cīņa pret Rīgas VEF komandu
25/02/2014

25. februārī pulksten 19 Zemgales Olimpiskajā centrā basketbola klubs „Jelgava” aizvadīs  cīņu Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas turnīrā pret Rīgas VEF. Galvaspilsētas komanda pēdējo gadu laikā ir izveidojusies par izteiktu Latvijas basketbola līderi.

Foto: Ivars Veiliņš

25. februārī pulksten 19 Zemgales Olimpiskajā centrā basketbola klubs „Jelgava” aizvadīs cīņu Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas turnīrā pret Rīgas VEF. Galvaspilsētas komanda pēdējo gadu laikā ir izveidojusies par izteiktu Latvijas basketbola līderi.

Strauji beigām tuvojas arī Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas turnīrs. Jelgavas pilsētas komandai sezona būs beigusies, jo ir skaidrs, ka izpildīt sezonas mērķi, proti, iekļūt starp sešām labākajām komandām un spēlēt izslēgšanas turnīrā, neizdosies. Februārī piedzīvoti septiņi zaudējumi pēc kārtas, un turnīra tabulā komanda ir ierindojusies 11. vietā 12 komandu konkurencē. 

Rīgas VEF komanda LBL turnīrā izcīnījusi sešas uzvaras un piedzīvots viens zaudējums, savukārt jelgavniekiem vien astoņi panākumi un 19 neveiksmes. Tomēr jelgavnieki ir aicināti atbalstīt komandu cīņā pret pēdējo gadu Latvijas čempioni.

Informācija sagatavota
BK „Jelgava”